Op donderdag is het hier Throwback Thursday. In 2021 duik ik in mijn analoog fotoarchief en scan foto’s in. Elke week één foto, eens zien hoe lang ik dat volhou, ha! Van enige chronologische aanpak of logische volgorde is geen sprake, ik neem een willekeurig fotoalbum en scan een foto in.

Een paar weken geleden kreeg ik van Herman een foto van zijn legertijd. Toen dacht ik: laat ik eens ene Throwback Thursday daarover doen.

Yep, een Herman zonder baard.

Een défilé in Kassel (Duitsland), Herman in het midden vooraan.

Op zijn blog heeft hij daarover een paar blogposts geschreven. Een eerste over legermaneuver “Horseshoe”: de brug die een dag te laat klaar was. Een tweede over een brug die mag opgeblazen worden. Interessante verhalen die ons terugbrengen naar het jaar des heren 1965. Het lezen meer dan waard!

Om af te sluiten nog een foto van Herman met zijn moeder.

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

10 reacties

Zeg het eens?