Dinsdag muziekdag. En een samenwerking met Goofballsworld. We spelen muzikale pingpong, we draaien samen door. Elke week borduren we voort op elkaars muzikale keuze, en die keuze kan alle mogelijke kanten uitschieten. Zo wordt het extra spannend!

De ondertussen zeer respectabele en vooral leuke playlist kan je vinden op Spotify én op Youtube. Abonneren kan, uiteraard.

Vorige week had ik het You’ve Got to Hide Your Love Away van The Beatles, waarop Goofball doordraaide met Stiekem Gedanst van Toontje Lager.

Een hit uit mijn jonge jaren. Net zoals Goofball verdergeborduurd had op het “geheim” thema (haar weg naar de keuze kende weer veel haltes), deed ik dat ook. Ik kwam al heel snel bij nog zo’n hitje uit mijn jonge jaren: Talking in Your Sleep van the Romantics.

I hear the secrets that you keep
When you’re talking in Your Sleep

Ik verslikte me wel bijna in mijn koffie bij het kijken van het clipje. Wat een draak! De jaren 80-kapsels zijn, euh, nu ja, vooral spuuglelijk.

Goofball, ’t is weer aan u!

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

6 reacties

Zeg het eens?

%d bloggers liken dit: