Vaste rubriek op zaterdag: week in beeld. Een greep uit de telefoonfoto’s die ik maakte van zaterdagochtend tot vrijdagavond. Soms eens een foto door Meneertje Mertens. De laatste tijd ook vaker foto’s met de Nikon. Maar vooral foto’s van mijn telefoon.

In het weekend kregen we van de meisjes hun werkjes voor grootouderdag. Want ja, op school wordt dat niet georganiseerd hè. Ik vond ze schattig genoeg om ze hier te delen.

Zondagochtend zag het ernaar uit dat we iet of wat van een mooie zonsopgang gingen krijgen. We gingen niet wandelen/fietsen, gewoon met de auto naar het Damvalleimeer in Destelbergen. Blame the weather.

In het begin werd ik nog wat geambeteerd door de lichten aan de overkant.

Maar die gingen gelukkig uit.

We werden verwend met een prachtig schouwspel.

De dreigende wolken werkten mee voor de creatie van dat schouwspel.

Toen de zon opkwam, was het alweer aan het regenen. In het naar huis rijden, kregen we nog een regenboog te zien.

Voor de rest van de week kwam ik niet veel buiten. Toch niet om foto’s te maken. Blame the weather.

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

8 reacties

  1. Niet de kwantiteit maar de kwaliteit speelt de hoofdrol, het zijn weer juweeltjes. Leuk zo’n omadag, dat kennen we in Nederland niet. Maar natuurlijk worden we ook in Nederlans wel eens verwend met tekeningen of knutsels door (achter) kleinkinderen.

Zeg het eens?