Op donderdag is het hier Throwback Thursday. In 2021 duik ik in mijn analoog fotoarchief en scan foto’s in. Elke week één foto, eens zien hoe lang ik dat volhou, ha! Van enige chronologische aanpak of logische volgorde is geen sprake, ik neem een willekeurig fotoalbum en scan een foto in.

De laatste uit onze verjaardagsmarathon is mijn ma. Zaterdag wordt ze 86 jaar. Babyfoto’s heb ik niet. Omdat mijn grootmoeder (15) en mijn grootvader (17) en zij (20) allemaal op 5 dagen tijd verjaarden, zet ik hier wat foto’s met mijn grootouders erbij.

Mijn grootvader ziet er altijd even badass uit, mijn moeder altijd met haar mooie glimlach.

Ze zag er toch wel wat als een filmster uit, toch?

Ze is nog steeds mooi, trouwens!

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

16 reacties

  1. Wat een prachtige foto van je moeder, echt de manier waarop de foto’s in die tijd gemaakt werden bij een fotograaf, een beetje naar het idee van de filmsterren plaatjes uit die tijd.
    Gefeliciteerd met haar mooie nieuwe leeftijd.

  2. Alle drie heel mooie beelden. Ze lijkt echt wel op haar vader, dat toont de eerste foto heel goed.
    Zo blij voor jou dat je die mooie vrouw nog in je leven mag hebben. Felicitaties voor zaterdag.
    En naast de kwestie dacht ik even met die 15 en 17 dat dat de leeftijd van je grootouders was toen ze je ma kregen. Fout gelezen dus. 🙂

Zeg het eens?