Op donderdag is het hier Throwback Thursday. In 2021 duik ik in mijn analoog fotoarchief en scan foto’s in. Elke week één foto, eens zien hoe lang ik dat volhou, ha! Van enige chronologische aanpak of logische volgorde is geen sprake, ik neem een willekeurig fotoalbum en scan een foto in.

Volgende slachtoffer in onze verjaardagsmarathon: Meneertje Mertens himself! Hij verjaart vandaag, en wordt 53. Hij is 2,5 weken jonger dan ik.

Er is een map met ingescande dia’s van zijn kinderjaren, en daar zitten wel wat pareltjes tussen. De kwaliteit is niet altijd even goed, maar dat nemen we erbij.

Een foto van in de kraamkliniek.

Een verjaardagsfoto. Jammer genoeg de slechtste van kwaliteit.

Deugnietensmoeltje. Jaren 70 kleurtjes en wellicht een sponsen broekske.

En deze moest er natuurlijk ook bij. Die kleertjes!

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

10 reacties

Zeg het eens?