Dinsdag muziekdag. En een samenwerking met Goofballsworld. We spelen muzikale pingpong, we draaien samen door. Elke week borduren we voort op elkaars muzikale keuze, en die keuze kan alle mogelijke kanten uitschieten. Zo wordt het extra spannend!

De ondertussen zeer respectabele en vooral leuke playlist kan je vinden op Spotify én op Youtube. Abonneren kan, uiteraard.

Vorige week had ik het Channel Z van the B-52’s, waarop Goofball doordraaide met Black Flowers van Channel Zero.

Zeer geestig gevonden! En echt wel een voorbeeld van hoe de muziekkeuzes alle kanten kunnen uitschieten. Ik hield het eenvoudig en verbond de Flowers in de titel met de Flowers in de groepsnaam van de Ierse Hothouse Flowers, met een klein maar zeer mooi hitje van járen geleden, Don’t Go.

En als we de Finn-box willen checken, er is een connectie, jawel. Zanger Liam O’Maonlai maakte ooit deel uit van Alt, een compleet onbekende folkrockgroep, samen met Andy White (zijnde de A, Liam de L) en Tim Finn (zijnde de T van Alt), broer van Neil Finn. Et voila.

Goofball, ’t is weer aan u!

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

3 reacties

Zeg het eens?