Op donderdag is het hier Throwback Thursday. In 2021 duik ik in mijn analoog fotoarchief en scan foto’s in. Elke week één foto, eens zien hoe lang ik dat volhou, ha! Van enige chronologische aanpak of logische volgorde is geen sprake, ik neem een willekeurig fotoalbum en scan een foto in.

We gaan nog steeds verder met de jarigen. Gisteren was het aan Janna, ze werd 28.

28 jaar geleden was het een koude, zonnige dag. Dit kleine meisje maakte die dag nog wat zonniger. Alert en wakker, zoals ze altijd was en is. Zo’n kwik, daar ga je nog wat mee tegenkomen, zei een verpleegster.

Er is nog 1 foto van het moment hierboven, en dan nog deze wazige van Janna in haar bakje. En dat was het qua foto’s in de kraamkliniek, er was iets mis met het filmrolletje en alle foto’s waren zwart.

Eerste verjaardag!

En ondertussen zijn we zoveel jaren verder, tijd vliegt.

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

7 reacties

  1. Wat is dat toch met fotorolletjes en geboortes. Toen mijn tweede geboren werd raakte het rolletje met daarop de foto voor het geboortekaartje zomaar zoek bij de fotograaf. Meer dan een week later kwam het uit en hadden wij al een andere (niet zo mooie) foto op het kaartje gezet.
    Nog een late proficiat voor je dochter. In de eerste foto herken ik haar eigen kinderen.

  2. Nog een gelukkige verjaardag Janna! En ook voor jou, voor 28 jaar moederschap.
    Die foto’s geven een instant flash-back naar mijn eigen verblijven in de kraamkliniek. Ook in Sint-Vincentius? Dat ontsmettingsproduct in hun oogjes! Zo frappant, van mijn vier kinderen, hebben ze dat alleen bij de jongste zoon gedaan, die blijkbaar van hetzelfde jaar is (april 1993). Misschien een nieuwigheid toen, hoewel ze dat bij mijn jongste dochter in 1996 al niet meer gedaan hebben 🙂 En die doekjes onder hun hoofdje! Heb er zo vorig jaar nog eentje teruggevonden in de doos met babyspullen, om te kijken wat ik nog had voor ons kleinkind.
    Het was niet altijd evident en simpel, maar ik hield toch erg van die babyperiodes.

Zeg het eens?