Dinsdag muziekdag. En een samenwerking met Goofballsworld. We spelen muzikale pingpong, we draaien samen door. Elke week borduren we voort op elkaars muzikale keuze, en die keuze kan alle mogelijke kanten uitschieten. Zo wordt het extra spannend!

De ondertussen zeer respectabele en vooral leuke playlist kan je vinden op Spotify én op Youtube. Abonneren kan, uiteraard.

Vorige week had ik het Lolly Lolly van Wendy & Lisa, waarop Goofball doordraaide met Candy van Iggy Pop.

En dat is een zalig nummer. Iggy Pop, zelfs mijn ma had een boontje voor hem, ten tijde van zijn album Blah Blah Blah. Voor zijn slangenlijf, en voor, zoals ook Goofball zegt, voor zijn drive en energie.

Candy is eigenlijk een duet met Kate Pierson, van de B-52’s. Weet je wel, de groep met de dames met de suikerspinkapsels. Altijd al een zalige groep gevonden, al van de tijd van Planet Claire en Rock Lobster en Private Idaho. Hiermee ga ik dus verder, maar met een nummer uit hun “tweede carrière”, Channel Z. Ze zijn wat ouder, maar niet echt bedaarder. En ze produceren nog altijd zalige popliedjes met perfecte harmonieën.

Goofball, ’t is weer aan u!

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

6 reacties

  1. Ook dit keer mij onbekend, maar wel gezellig om een reactie bij te schrijven. De suikerspinnen doen vaag een belletje rinkelen maar ik zou er geen naam bij weten. Behalve dat ik natuurlijk nog wel zélf dat kapsel gedragen heb. 😉

  2. Ook ik ben altijd fan geweest van Iggy Pop. Ik zag hem ooit in Deinze in de Brielpoort. Zo ook de B52’s. Dat was zo’n schitterend optreden vol energie en ritme. Zelden zoiets uniek gezien. Heerlijk om nog eens te horen en te zien. De dames met hun hoog getoupeerde haren. Zo stonden ze ook op het podium En energie!!!

Zeg het eens?