Op donderdag is het hier Throwback Thursday. In 2021 duik ik in mijn analoog fotoarchief en scan foto’s in. Elke week één foto, eens zien hoe lang ik dat volhou, ha! Van enige chronologische aanpak of logische volgorde is geen sprake, ik neem een willekeurig fotoalbum en scan een foto in.

Na Milan en Lies, is het tijd voor mijn verjaardag. Dat was zondag, het was een rustige en verre van spectaculaire verjaardag, maar zo heb ik het graag, dus dat is helemaal goed.

Foto’s van mij op verjaardagen zijn er niet, dus moest ik iets anders zoeken. Laat ik het dan maar bij deze baby-foto houden. Gemaakt in onze tuin op 24 februari 1969. Jaja, februari. Het was schitterend weer, mijn ma weet het nog heel goed. Vier maanden was ik hier.

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

24 reacties

 1. Alsnog van harte gefeliciteerd Anne. We schelen 8 jaar dus. Van mij is er slechts één enkele babyfoto. Ik ben zo druk met andere dingen maar ik zou ook zo graag aan de slag met mijn foto’s.

  1. Ik denk dat mijn ma niet al te erg aan schapenvellen was 😀
   Ja herkenbaar hè, dat deken. We hebben het nog láng gehad 🙂
   Dankjewel 🙂

 2. Oh wat schattig, en ik zie dat je op exact hetzelfde baby plait ligt als ik voor de kinderwagen had , dat lichtblauw met gele ruit op een witte ondergrond heeft bij allebei de kinderen dienst gedaan.

 3. Een beetje heel erg laat maar alsnog gefeliciteerd met je verjaardag! Leuke foto. Ik hou ook niet van spectaculaire verjaardagen, ik ben blij dat je een verjaardag had naar jouw wensen!

 4. Zo’n leuke foto! Je gezichtje is ook heel goed te herkennen (niet zoveel mensen zijn te herkennen in hun babyfoto), en zoveel haar reeds, amai 🙂 Misschien daardoor dat je op die foto een stuk ouder lijkt dan vier maanden (en sorry voor de late reactie, ben een poging aan het doen om wat blogs in te halen).

 5. heb je echt geen verjaardagsfoto’s? Ik heb er niet veel maar er zijn er wel….en recente moet je toch hebben eh ;).

  ja je herkent je gezicht wel al.

  zo’n deken herken ik dan toch weer niet hoor

Zeg het eens?