Dinsdag muziekdag. En een samenwerking met Goofballsworld. We spelen muzikale pingpong, we draaien samen door. Elke week borduren we voort op elkaars muzikale keuze, en die keuze kan alle mogelijke kanten uitschieten. Zo wordt het extra spannend!

De ondertussen zeer respectabele en vooral leuke playlist kan je vinden op Spotify én op Youtube. Abonneren kan, uiteraard.

Vorige week had ik het Missing Person van Split Enz, waarop Goofball doordraaide met All Around the World van Lisa Stansfield.

Als opvolger hield ik het simpel met de populaire voornaam Lisa. Lisa Stansfield, Wendy & Lisa. Twee zeer getalenteerde vrouwen uit de stal van Prince. Altijd heel graag gehoord, die twee.

En moest Goofball eens een statistiekje maken van alles waar Neil Finn bij betrokken is, of wie betrokken is bij Neil Finn: Lisa Coleman speelde mee op het tweede soloalbum van Neil Finn.

Goofball, ’t is weer aan u!

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

9 reacties

  1. Ik denk dat je zelf je statistiekje moet maken want zo’n Niel Finn encyclopedie ben ik niet, dus ik zou de helft uit de statistieken laten :D.

    en nu zit ik met een oud lollipop liedje in mijn hoofd.

    1. Ik zal eens specifiëren in ons lijstje op Google Drive, dan kan jij de statistiek alsnog trekken 😉

      Nee. Niet Lollipop. Wat een oorworm!!

  2. Ik heb me geabonneerd op de Spotify list. Ik luister niet vaak muziek, maar als ik eens muziek op zet (vaak in de auto) zal ik de lijst er zeker eens bij nemen. 😀

Zeg het eens?