Op donderdag is het hier Throwback Thursday. In 2021 duik ik in mijn analoog fotoarchief en scan foto’s in. Elke week één foto, eens zien hoe lang ik dat volhou, ha! Van enige chronologische aanpak of logische volgorde is geen sprake, ik neem een willekeurig fotoalbum en scan een foto in.

2 oktober luidt bij ons een marathon van verjaardagen in. Misschien is het wel leuk om zo per jarige eens een Throwback Thursday te posten. Het zal niet altijd even gemakkelijk zijn, maar ik zie wel waar ik strand.

Voor Milan, de eerste in het rijtje, is het alvast geen probleem.

Een half uur nadat hij geboren werd. Weinig baby, veel mama, maar ik vind het een mooie foto.

Iets meer baby.

Een paar dagen later. Eerste kennismaking van grote zus met kleine broer.

Een jaar later, eerste verjaardagsfeestje van onze krullenbol. Hij kijkt een beetje beteuterd, ik denk dat hij vooral ongeduldig was om dat bord fruitpap naar binnen te werken.

Tweede verjaardag. Kaarsjes uitblazen…

… en cadeautjes open doen.

Vierde verjaardag, met de kroon gemaakt in de kleuterklas, door juffrouw Sonja wellicht.

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

21 reacties

 1. Wij zijn dus ooit samen zwanger geweest 26 jaar geleden, zonder dat van mekaar te weten. Mijn oudste wordt 26 op 9 november. Bij ons is november trouwens de verjaardagsmaand voor de kinderen.

  1. Zot hè 🙂 Ik vind het wel leuk dat we het nu weten 🙂
   Bij ons loop het over van oktober naar november. Dan hebben we de meeste verjaardagen. Milan, Lies, ik, (mijn BFF maar da’s geen familie), opa (vader van Meneertje Mertens), Janna, Meneertje Mertens, mijn ma. En vroeger had je net voor mijn ma nog allebei mijn grootouders.
   Pipa had daar ook tussen gemoeten, maar die besloot wat vroeger ter wereld te komen. Nic zijn zoon verjaart buiten die periode.

  1. Dankjewel 🙂 Ongelooflijk. Als je er middenin zit, lijkt het traag te gaan. Maar achteraf? Eens knipperen met je ogen en ze zijn groot.

Zeg het eens?