Dinsdag muziekdag. En een samenwerking met Goofballsworld. We spelen muzikale pingpong, we draaien samen door. Elke week borduren we voort op elkaars muzikale keuze, en die keuze kan alle mogelijke kanten uitschieten. Zo wordt het extra spannend!

De ondertussen zeer respectabele en vooral leuke playlist kan je vinden op Spotify én op Youtube. Abonneren kan, uiteraard.

Vorige week had ik het Italiaanse strijdlied Bella Ciao, waarop Goofball doordraaide met La Vita e Bella van Nicola Piova.

Omdat ze in dezelfde (Italiaanse) sfeer wilde blijven. Ik vond hierna dat we zo’n beetje genoeg andere talen gehad hadden, maar wist niet meteen hoe ik verder kon. Een nachtje slapen hielp, want opeens wist ik dat ik La Vita e Bella moest opvolgen met Lavvi Ebbel.

Yep, Lavvi Ebbel. Herinner je je die Belgische groep nog? Met Cas Vander Taelen? En dit hitje van lang geleden?

Goofball, ’t is weer aan u!

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

11 reacties

Zeg het eens?

%d bloggers liken dit: