Kleine Pipa wordt groot. Pipa wordt 3 jaar! Gelukkige verjaardag Pipa!

En Pipa gaat naar school. Flink hè. Ze praat al heel goed en vooral nog altijd erg schattig. Mmmma werd oma, maar veel letters worden nog altijd omgevormd tot een j, wat echt megaschattig klinkt.

Ons klein wonderkindje, zo blijf ik haar noemen. Ze komt van zo onmogelijk ver. En dat vergeten we niet. Dat gevoel blijft altijd.

Voor haar verjaardag, een fotocollage van foto’s van het afgelopen jaar. Die ik eerlijk gezegd zo goed als allemaal van haar mama, Mevrouw de Fotoschuur, gepikt heb. Zonder het eerst te vragen, maar ik weet dat ik dat mag. De foto’s waar ze zelf ook opstaat, die maakte ik, de rest zijn foto’s van haar hand.

Eerdere jaren maakte ik ook al een blogbericht met collage. Het is wel leuk om die hier eens onder elkaar te zetten en te zien hoe dat klein wurm evolueert.

September 2020.

September 2019.

September 2018. Toen ik Pipa haar geboorte hier aankondigde, waren er geen foto’s. Je was zo klein, zo ongelooflijk klein. En zo dapper en vastberaden.

You rock, little one!!

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

29 reacties

 1. Van harte gefeliciteerd met en voor Pipa!
  Zo herkenbaar die foto van rond haar geboorte. Grote zorgen op dat moment, maar stilaan kan je zien dat het een dapper en sterk meisje is. Prematuurtjes zijn vechters.

 2. Wat leuk die collages allemaal bij elkaar. Vergelijkbaar met mijn 2 piepkleine buurmeisjes die een vergelijkbare start hadden, (bij 30 weken geboren) en in februari 3 jaar worden.
  Gefeliciteerd met jullie wondertje.

   1. Hahaha ik had het niet eens gezien!! 😀
    Je wil niet weten hoe vaak we ons verspreken jong. Lila en Pipi… het gebeurt vaker dan je denkt en nog allerlei andere versprekingen ook.

  1. Ja, dat valt me ook vaak op.
   Bij Lili moet ik vaak zoeken naar de gelijkenissen tussen baby en kleuter, bij Pipa zit het er allemaal zo duidelijk in.

Zeg het eens?

%d