Dinsdag muziekdag. En een samenwerking met Goofballsworld. We spelen muzikale pingpong, we draaien samen door. Elke week borduren we voort op elkaars muzikale keuze, en die keuze kan alle mogelijke kanten uitschieten. Zo wordt het extra spannend!

De ondertussen zeer respectabele en vooral leuke playlist kan je vinden op Spotify én op Youtube. Abonneren kan, uiteraard.

Vorige week had ik Me Myself and I van De La Soul, waarop Goofball doordraaide met Back to Life (However Do You Want Me) van Soul II Soul.

Mooi nummer, waarbij ik meteen halvelings weet dat ik verder wil met muzikanten en producers. Want ik weet dat bij Soul II Soul minstens 1 muzikant zit die ook bekende albums geproducet heeft. En inderdaad, als ik op Wikipedia de naam Nellee Hooper zie, weet ik dat hij producer was. Is. Geen idee of die nu nog actief is.

Dus zocht ik uit welke albums hij producete, en daar waren albums van Björk bij. En goed, Björk passeerde hier al eens toen ze een Björkje was bij the Sugarcubes, maar alleen deed ze het ook fantastisch. Ik koos Hyperballad, geproducet door Nellee Hooper van Soul II Soul dus.

Goofball, ’t is weer aan u!

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

14 reacties

    1. Maar eigenlijk schijnt het een nogal pinnige tante te zijn. Maar dat doet niets af aan de perceptie. Ik vind haar muziek ook nog altijd heerlijk!

Zeg het eens?