Elke vrijdag: Satur9’s 30 Weeks Photo Challenge. Een foto challenge met lage instapdrempel: geen verplichting om elke week deel te nemen, niveau dat haalbaar is voor iedereen, verhaaltje schrijven mag maar hoeft niet. No stress, dat is mijn motto.

Ik bundelde alle deelnemende foto’s van de afgelopen weken ==> op deze pagina. Neem zeker eens een kijkje, de verzamelingen foto’s zijn erg leuk om te zien!

Het thema deze week: landschap.

Da’s een simpele hè.

Zelf koos ik een foto die ik op een nevelachtige ochtend nam aan de Zeeschelde in Melle. Nevelig en mysterieus. Verstild.

En veel uitleg is daar volgens mij verder niet meer over nodig.

Dus! Schiet in actie, neem je fototoestel of telefoon, en maak een foto van een mooi landschap bij jou in de buurt. Of een landschap van ergens op vakantie misschien. Of een cityscape, als je niet buiten de stad geraakt. Laat maar komen!

Ik deel nog wel wat landschappen in mijn Instagram Stories.

Post je foto op je blog (link of berichtje hier in de reacties altijd welkom), op Instagram (hashtag #satur9sphotochallenge), op je Facebookpagina (hier ook: hashtag #satur9sphotochallenge) of als reactie op mijn aankondiging van dit blogbericht op Facebook. Alle foto’s verzamel ik op de Satur9’s 30 Week Photo Challenge recap pagina. Moest ik je foto over het hoofd gezien hebben, aarzel niet om me een seintje te geven. Soms hol ik een beetje achter de feiten aan en mis ik wel eens iets.

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

21 reacties

    1. Ja, en zo ’s morgens vroeg is het gewoon ook nog heel rustig, maakt het alleen op de wereld gevoel alleen maar groter. Ik vertrek vaak bewust vroeg om daarvan te kunnen genieten.

  1. Deze foto is werkelijk prachtig. Wat een sfeer! Ik waan me zowat in Noorwegen. En dat in Melle… ik reed er vandaag nog voorbij. We kwamen van de Ardennen, waar ik toch ook een paar kiekjes van landschappen maakte. Nu maar hopen dat er iets bruikbaars tussen zit.

Zeg het eens?