Op donderdag is het hier Throwback Thursday. In 2021 duik ik in mijn analoog fotoarchief en scan foto’s in. Elke week één foto, eens zien hoe lang ik dat volhou, ha! Van enige chronologische aanpak of logische volgorde is geen sprake, ik neem een willekeurig fotoalbum en scan een foto in.

Ik ga nog even verder in het thema vakantie. Naar het buitenland gaan was eerder uitzondering toen ik klein was, maar naar zee gingen we wel vaak. Altijd naar dezelfde kustgemeente.

Als baby mocht ik het zeezand al ontdekken.

Als peuter samen met mijn oudste zus Christine.

Eind jaren 70. Hier is de kustgemeente best wel herkenbaar, toch?

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

20 reacties

  1. Het is begot dezelfde gemeente als waar mijn man heel zijn leven (enfin, toch tot zijn 20ste) heel de zomervakantie doorbracht met het gezin. En waar hij ook elk jaar de vriendjes van het jaar daarvoor terugvond. Hij heeft daar zo’n goede herinneringen aan.

  2. Voor kinderen is ieder strand hetzelfde, zon zee en zand, alleen de windschermen veranderen. 😉 Ik heb ook nog zo’n katoenen windscherm ergens op zolder liggen. Heerlijke beelden.

  3. Wat een zalige foto’s, de vakantiesfeer proéf je gewoon… zoals jij het zand misschien ook wel proefde op die eerste ontzettend schattige foto! Was het in Bredene?

Zeg het eens?