Dinsdag muziekdag. En een samenwerking met Goofballsworld. We spelen muzikale pingpong, we draaien samen door. Elke week borduren we voort op elkaars muzikale keuze, en die keuze kan alle mogelijke kanten uitschieten. Zo wordt het extra spannend!

Vorige week had ik Migraine van the Coral, waarop Goofball doordraaide met the Sea Is Dying van Steak Number Eight.

Ik kende Steak Number Eight van naam, maar had ze nooit eerder beluisterd. Dit nummer viel me instrumentaal wel zeer mee. Ik kan wel tegen zo’n lappen lawaai. (als ik geen migraine heb tenminste). De zang valt me wel tegen, ik hou meer van melodieus en dit is me teveel brullen. Maar op zich viel het me wel mee. En ik heb ook enorm veel plezier gehad aan de blogpost van Goofball, was zeer entertainend om te lezen.

Na al deze migraine-verwekkende toestanden besloot ik terug te keren naar rust. En wat is dan beter dan dit heerlijke popliedje van Badly Drawn Boy? De zee is de link, uiteraard. Een nummer van de soundtrack van About a Boy, een soundtrack die hier nog regelmatig eens uitgehaald wordt. Silent Sigh is u misschien meer welbekend, maar mijn favorietje is toch dit heerlijk luchtige River Sea Ocean.

Ik trakteer u nog op een leuke semi-live-versie ook.

Goofball, ’t is weer aan u!

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

12 reacties

  1. Dit nummer, evenals de groep, was me totaal onbekend. En het is waarschijnlijk voor de eerste keer dat ik in deze rubriek beken dat dit mijn ding niet is. Sowwy.

Zeg het eens?