Op donderdag is het hier Throwback Thursday. In 2021 duik ik in mijn analoog fotoarchief en scan foto’s in. Elke week één foto, eens zien hoe lang ik dat volhou, ha! Van enige chronologische aanpak of logische volgorde is geen sprake, ik neem een willekeurig fotoalbum en scan een foto in.

Een klein ventje en een bord eten. Heerlijke foto vind ik dit. Wat kon dat kind toch vol overgave verorberen wat hem voorgeschoteld werd. Spaghetti is altijd geestig natuurlijk voor zo’n klein prutske.

(Milan dus, ergens zomer 1997 denk ik)

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

16 reacties

 1. Spaghetti, spaghetti, all over the place,
  Up to my elbows, up to my face,
  Over the carpet and under the chairs,
  Into the hammock and wound round the stairs;
  Filling the bathtub and covering the desk,
  Making the sofa a mad mushy mess.

  The party is ruined, I’m terribly worried,
  The guests have all left (unless they’re all burried),
  I told them: “Bring presents”, I said: “Throw confetti”,
  I guess they heard wrong,
  ‘Cause they all threw spaghetti!

Zeg het eens?