Dinsdag muziekdag. En een samenwerking met Goofballsworld. We spelen muzikale pingpong, we draaien samen door. Elke week borduren we voort op elkaars muzikale keuze, en die keuze kan alle mogelijke kanten uitschieten. Zo wordt het extra spannend!

Vorige week had ik Drinking in LA van Bran Van 3000, waarop Goofball doordraaide met La Primavera + Me Gustas Tu van Manu Chao.

Zeer fijne muziek, maar toen? Toen had ik even geen antwoord. Geen idéé waarmee ik verder moest. Manu Chao deed ook een (tamme, vind ik) versie van het Italiaanse strijdlied Partisano. Mwaf. Bij Manu Chao moet ik altijd denken aan Zobie la mouche van Les Négresses Vertes, maar dat ik daaraan moet denken is maar een dunne link, veel meer dan dat vond ik niet. Spaanse muziek is verder zo mijn ding niet.

Och ja, laat ik het dan maar simpel houden hè. Mano Negra. Met zanger, jawel, u raadt het al (of u wist het) Manu Chao. Was er nog het dilemma, het mooie Out of Time Man of het wat meer upbeat King Kong Five? Ik liet Meneertje Mertens kiezen, en wat koos hij?

Goofball, ’t is weer aan u!

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

18 reacties

Zeg het eens?