Dinsdag muziekdag. En een samenwerking met Goofballsworld. We spelen muzikale pingpong, we draaien samen door. Elke week borduren we voort op elkaars muzikale keuze, en die keuze kan alle mogelijke kanten uitschieten. Zo wordt het extra spannend!

Vorige week had ik Stop Your Sobbing van the Kinks, waarop Goofball doordraaide met One Night in Bangkok van Murray Head.

Heb ik u ooit al verteld dat ik een godsonmogelijke, gruwelijke, vreselijke hekel heb aan musicals? Ik denk dat dat begonnen is met de musical Annie. Noem me vooral geen Annie. En ik heb dus ook aan Chess, en ook One Night in Bangkok een hekel. Sorry Goofball!

Dan kies ik maar iets wat ik heel, heel, héél erg leuk vind om het voor mezelf goed te maken. Hehe. We gaan van Bangkok naar LA en drinken er eentje met Bran Van 3000.

Hi, my name is Stereo Mike!

Geestig liedje van dit Canadese collectief van de massively cute Jamie Di Salvio met een geestig filmpje en een heel goede zangeres. Enjoy!

(en ik weet er minstens eentje die een happy dansje gaat doen in haar keuken of woonkamer als ze dit ziet)

En live is dat dus ook de max hè.

Goofball, ’t is weer aan u!

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

24 reacties

 1. Ja precies! Dat dansje is voor later… zit in teamvergadering… dus ben nu stiekem aan het computerspijbelen…
  Ik zag hen in Vorst in het voorprogramma van Massive Attack en het was grandioos. Een muzikale avond om niet te vergeten.
  Uitstekende keuze 👍

 2. Haha, ik krijg eveneens acute maagkrampen en lichte braakneigingen van musicals. Maar een nummer als dit verteer ik dan wél weer goed. ‘Zomers’ is het woord dat tijdens het beluisteren bij me opkomt.

 3. Ik vind musicals wel oké, allez, sommige toch. Annie is in mijn familie heilig, mijn grootouders hebben ooit eens een mooie reis gewonnen en Annie was het doorslaggevende antwoord. Dus meteen verplichte kost voor mij als kind. Drinking in LA, dat roept dan weer herinneringen op aan de MTV tijd. Ik heb die clip heel vaak gezien 🙂

  1. Hahaha, ik vind Annie echt vréselijk. En ik haat het om zo aangesproken te worden. Wat me dus wel overkomt. Onze oude overbuurvrouw noemde me altijd Annie. (beeld je zo’n plat Gents accent in).
   Ik vind het een heerlijk clipje, zalig onnozel 🙂

 4. We vinden elkaar in de afkeer voor musicals. Hoewel bij uitzondering uit Chess wél een goed nummer komt. Over het algemeen zijn de songs in Nederlandse musicals tenenkrommend.

 5. hahaha, maar ik ken chess niet hoor als musical. ‘k heb ook niets met musicals, maar dat nummer is wel magistraal. Dat moet je gewoon eens proberen meedirigeren met ogen toe en veel arm bewegingen.

  maar hey, ’t is goed weer, ik wil ook wel iets gaan drinken in LA hoor. op ’t strand van Venice Beach of zo. Klinkt goed.

 6. Annie moet m’n tas vasthouden en voor de rest niks ik heb heel specifiek een paar musicals die ik geweldig vind en dat komt meestal op warme chocolademelk en meebleren met de SOund of Music neer. Ik kan niet tegen dat yellow brick road en dat ijzeren mannetje, afschuwelijk!
  De muziek is ook mijn ding niet maar de clip brengt me wel even terug in de tijd, charmant.

  1. Hahaha ik moet bekennen dat ik zelfs niks met de Sound of Music heb. Ereg hè 😉
   Ik vind dat filmpje schitterend. Behalve bij die gitaar, daar huiver ik altijd van.

Zeg het eens?