Zeswoordverhaal. Een tweewekelijkse zeswoordverhaal-met-beeld-schrijfuitdaging van Doldriest, die overgenomen werd door Melodyk.

Deze week: natuur.

Weer een opdracht waar ik wel iets mee kon. Als het al moeilijk was, dan was het door l’embarras du choix. Ik scrollde eens door mijn foto’s, en dacht toen aan een foto die ik ooit maakte van plantjes die tussen het beton aan de garage piepten. Geen idee hoe ik die moest zoeken. Al doende echter, kwam ik een foto tegen van een mural, vorig voorjaar (denk ik) gemaakt in Desteldonk, tijdens een fietstochtje. Die vond ik heel geschikt.

Bij gebrek aan natuur, een natuurmural.

De foto van de hardnekkige planten vond ik toch nog, en zet ik hier voor de lol.

Natuur kruipt waar ze niet gaan kan.

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

28 reacties

 1. De eerste foto is eigenlijk een beetje “een lange neus naar de natuur maken” al zal het niet zo bedoeld zijn. Maar een erg leuke mural. Niet alleen bloed kruipt waar het niet gaan kan, onkruid ook, dat bewijst de tweede foto maar weer eens duidelijk.

 2. Allebei goed gevonden. Ik hou van planten die zich te pas en te onpas een weg zoeken. Onkruid is vaak mooi, van mij mag er dus veel blijven staan.

  1. Ik ben het helemaal met je eens. Ik ben niet echt tegen onkruid. Dit hier is aan onze gehuurde garage, en daar mag het al helemaal blijven staan van mij.

  1. Hahaha, dat zou inderdaad wel kunnen 😀
   Ik vind het een heerlijke mural, ook een beetje omdat hij zo ergens staat waar nauwelijks iemand ‘m ziet.

  1. Dankjewel 🙂
   Ik weet niet waarom ik nu ineens mural gebruik, daarvoor deed ik dat niet. Maar ik gebruikte ook wel een Engelse term 🙂

Zeg het eens?