De coronacrisis is nog lang niet voorbij, we gaan ons nog lang in stilte moeten bezighouden. Dus leek een reeks gastblogs leuk om de boel wat op te vrolijken. Ik nodigde uit om een vriendenboekje in te vullen, en kreeg veel respons. Vandaag leren we Anna Helena kennen. Veel leesplezier!

Naam: Anneleen / Anna Helena

Leeftijd: 40

Mijn hobby’s: Bloggen, lezen, naaien, experimenteren met video en de kat entertainen

Hier vind je me op het internet (blog, instagram…): www.tussendeplooien.be

Als kind wilde ik dit worden: Journalist

Dit is/was mijn beroep: Deskundige communicatie bij een gemeentebestuur

Ik ben goed in: Aanvoelen, luisteren, springen, rust brengen

Ik ben slecht in: Discussies, muziek spelen, tekenen, recht knippen

Ik word blij van: Zonnestralen op mijn gezicht, krakende sneeuw onder mijn voeten, frambozen bij het ontbijt, een lievelingsliedjes op de radio, een warme knuffel van mijn dochters …

Heb ik een hekel aan: Hypocrisie          

Mijn guilty pleasure: Een stuk zwarte chocola, een frisse pepsi max. Op vrijdagavond naar Bob Ross kijken. Een pot Ben&Jerrys leegeten in 1 keer. Luidkeels meezingen in de auto.

Mijn grootste teleurstelling: Vriendschappen zien stranden

Het beste wat me overkomen is: Mijn hart volgen

Mijn lievelingskleur: (Opaal)groen

Mijn favoriete boek: Heel het oeuvre van Isabelle Allende. De reeks van De Zeven Zussen heb ik ook graag gelezen. Favoriet boek dat ik dit jaar gelezen heb: Kleine dagen van Bernard Dewulf.

Mijn favoriete muziek: Fan van Counting Crows. Daarnaast hou ik vooral van pop, poprock, rock, accoustic guitar, indie: Bear’s Den, Tom McRae, Haux, Donovan Woods, Anson Seabra, Hannelore Bedert, K’s Choice, Pink…

Mijn favoriete reisbestemming: Canada. Verbleef er 1 maand op huwelijksreis. Fantastisch land dat ik opnieuw wil doen. En sinds twee jaar “de bergen” ontdekt in de zomer. Love at first sight!

Superkracht die ik wil bezitten: Vliegen, om zo sneller naar familie en vrienden die verspreid zijn over het land te kunnen gaan.

Deze celebrity mag eens bij me langskomen: Roger Federer (of is een tennisser geen celebrity :))

Bovenaan op mijn bucketlist staat: Samen met Linde vloggen

Mijn lievelingsquote:

Mijn levensmotto: Koester de mensen die je energie geven. Ken jezelf en wees mild voor jezelf. Kijk naar het kleine gelukje van elke dag.

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

46 reacties

    1. Mijn ouders hebben in 2012 nog een redelijk avontuurlijke reis gemaakt in Canada. Als je weet dat ze nu 85 en 80 zijn, kan je uitrekenen hoe oud ze toen waren. Het hoeft dus niet noodzakelijk bij dromen te blijven 🙂

  1. Hoe is Bob Ross een guilty pleasure? 😮
    En dat van die vriendschappen zien stranden, snap ik maar al te goed. Ik ben al een tijdje aan het kauwen om daarover een blogpost te maken, maar ik vind het zelfs moeilijk om het onder woorden te brengen, allemaal.

  2. Een veelzijdige, toffe dame, geheel in lijn met al de actieve, begaafde en aangename bloggers, met wie wij in de vriendenboekjes mochten kennismaken en met wie wij ons meteen verwant voelden. Aangenaam, Anneleen.

Zeg het eens?