De coronacrisis is nog lang niet voorbij, we gaan ons nog lang in stilte moeten bezighouden. Dus leek een reeks gastblogs leuk om de boel wat op te vrolijken. Ik nodigde uit om een vriendenboekje in te vullen, en kreeg veel respons. Vandaag leren we Nadine, de schoonmama van mijn dochter, kennen. Veel leesplezier!

Noot van de uitgever: Nadine was de enige die het geschifte idee ten uitvoer wilde brengen om een handgeschreven vriendenboekje in te zenden. I love it!

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

15 reacties

 1. Toffe dames hebben toffe zonen, je dochter mag haar beide handjes kussen.
  Levenslustige dame met kunstig mooi geschrift, ik hou van je g en j en …..😉, Nadine.
  En dan kunnen beweren dat elke dag ‘een ideale dag’ is, is toch super(be)!!
  Jij bent de acteur van een eigen vrolijk leven.
  Een meer dan aangename kennismaking.

 2. Hoe origineel, deze invulling met geschreven tekst. Nadien leest als een sympathieke dame, druk in de weer, gezond gevoel voor humor. Dat laten liggen van het snoeisel in de tuin? Herken ik van mijn partner in crime!

 3. Wat een toffe zijde gij zeg! Ik wil jou als buurvrouw dan kunnen we mekaar uitlachen als het weer eens is ontploft in onze hobbyruimtes.
  En ik begrijp dat jij de andere oma bent van Lily en Pipa, die schone dametjes die je met Anne deelt.
  Ik heb ook zo’n auto-blunder: mijn kinderen afzetten aan de lagere school en achteraan in mijn eigen auto gaan zitten bij terugkeer. Eens spieden rond mij of niemand dat gezien had (uiteraard wel), iets foefelen aan de autogordels om mijn verblijf op de achterbank te rechtvaardigen en dan als de bliksem uitstappen, weer instappen en wegrijden.
  Dat je mensen energie geeft, ik kan dat geloven. Ik word in elk geval goedgezind van dit te lezen!

 4. Blij je te leren kennen Nadine. Nog een oma van Lili en Pipa.
  Nee, ik ken ze niet persoonlijk maar heb er al tig foto’s van gezien en verhalen over gelezen.
  Geweldig dat je mensen energie kan geven.
  Fijn dat je het hebt opgeschreven.
  Heel leuk om een stukje van jou en je blijheid te leren kennen!

 5. Wat leuk een met de hand geschreven stuk! Dat vind ik top.
  Fijne kennismaking, oma van Lili en Pipa, de Lili en Pipa die we wel eens zien op foto en waar we verhalen over horen/lezen. Je lijkt me een toffe madam!

 6. Geen spijt dat je niet ten volle je diploma tuin- en landschapsarchitectuur hebt benut? Machtig mooi beroep, al zeg ik het zelf.
  Aangename kennismaking, overigens. Geen whereabout(s) op het www?

 7. Wat origineel om het handgeschreven te doen, petje af want de “handeling”schrijven vind ik verschrikkelijk. Zou het toetsenbord niet uitgevonden zijn ..had ik nooit een blog geschreven. Wat fijn dat het mogelijk was je helemaal aan het gezin te wijden, niets heerlijkers dan je kinderen van uur tot uur te zien opgroeien.

 8. Heerlijk, zo handgeschreven! Ik word helemaal vrolijk van haar “ij”, precies lachende gezichtjes 🙂
  Die commentaar bij dat beroep, van dat “bloemenwinkel” willen worden, dat is echt boenk erop, zalig 🙂

Zeg het eens?