De coronacrisis is nog lang niet voorbij, we gaan ons nog lang in stilte moeten bezighouden. Dus leek een reeks gastblogs leuk om de boel wat op te vrolijken. Ik nodigde uit om een vriendenboekje in te vullen, en kreeg veel respons. Vandaag leren we Cindy kennen. Veel leesplezier!

Naam: Baeyens Cindy

Leeftijd: 36

Mijn hobby’s: creatief bezig zijn, fotografie

Hier vind je me op het internet (blog, instagram…): zowel op facebook als op instagram 

Dit ben ik in 3 woorden: actief, zorgzaam, behulpzaam

Als kind wilde ik dit worden: kleuterjuf

Dit is/was mijn beroep: onthaalouder

Ik ben goed in: iets doen voor anderen 

Ik ben slecht in: koken

Ik word blij van: een afgewerkt project

Heb ik een hekel aan: strijken

Mijn beste eigenschap: als ik me ergens voor engageer dan ga ik daar ook 100% voor

Nutteloos talent: kan een talent nutteloos zijn …. ik denk niet dat ik echte talenten heb 

Ik ben bang voor: vliegende dieren 

Mijn guilty pleasure: een serie bingewatchen met een hapje en een drankje en een dekentje in de zetel

Mijn slechte gewoontes: veel te laat blijven lezen of tv kijken 

Ik heb er spijt van dat ik nooit  doorgezet heb om kleuterjuf te worden

Mijn lievelingseten: frietjes van de frituur

Dit lust ik niet: mossels

Mijn lievelingskleur: zwart

Mijn favoriete boek: ik hou van verschillende genres en probeer per jaar toch enkele boeken te lezen

Mijn favoriete film: ik ben niet zo’n filmkijker, series daarentegen : once upon a time (netflix)

Mijn favoriete muziek: gewoon de radio op een hedendaagse zender 

Ik surf elke dag naar: facebook, instragram en mijn mailbox

Mijn favoriete reisbestemming: Turkije / Portugal

Favoriete plek om te wandelen/fietsen: het bos

Mijn ideale vrije dag: eens enkel dingen doen waar ik zelf zin in heb, helaas zijn die dagen zeldzaam

Superkracht die ik wil bezitten: de tijd stopzetten maar zelf kunnen doorgaan of de tijd vertragen 

Deze acteur/actrice mag de hoofdrol spelen in de film over mijn leven: Nathalie Meskens 

Bovenaan op mijn bucketlist staat: nog eens écht op reis gaan

Mijn lievelingsquote: ‘Geniet van de kleine dingen in het leven’

Mijn levensmotto: ‘Blijf jezelf want het origineel is beter dan een kopie’ 

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

39 reacties

 1. Bij een collegacreatieveling wil ik graag eens om de hoek kijken maar er staat geen link in het verhaal. Op Instagram nog wel te vinden onder de naam maar de blog niet.

  1. De deelnemers aan dit vriendenboekje zijn niet allemaal bloggers: bij Cindy is het vooral haar Instagram om haar creativiteit terug te vinden.

  2. Goh ja een blog, ik ben niet zo’n grote schrijver dat is ook wel wat te zien aan mijn antwoorden als je andere vriendenboekjes bekijkt. Dat is toch ook een gave hoor. En als ik dat zou doen dan zou ik dat ook wel weer zo goed als mogelijk willen doen en dan gaat er volgens mij wel veel tijd inkruipen. Maar inderdaad je kan me wel op instagram en op facebook vinden: altijd welkom DJAKTIEF!

   1. Cindy ik had het verkeerd gelezen. In de vraag waar je te vinden was stond het woord ‘blog’. Niks moet. Op FB doe ik weinig omdat er zoveel commercie op is. Op IG volg ik 75-100 accounts meer kan ik niet bevatten. Ik wissel ook regelmatig want een mens verandert. Ik ga je eens zoeken daar.

 2. ‘ik denk niet dat ik echte talenten heb’, kom, kom, je bent te hard voor jezelf. Er spat hier zoveel creativiteit van het scherm. Daar zullen velen wel jaloers op zijn.

  1. Dank je wel VIEF! Ik probeer veel uit en niet alles loopt even goed af, of moet ik talrijke pogingen voor ondernemen, maar zo blijven we bezig hé 🙂

  1. Geloof het of niet RIETEPIETZ, vaak springt het nog in mijn gedachten. Maar de combinatie job, gezin, al mijn hobby’s en engagementen … ik denk niet dat studeren er nog zou kunnen bijnemen.

   1. Ja, jij bent echt wel een bezige én geëngageerde bij hè Cindy 🙂 Ik vermoed dat je inderdaad wat bezigheden en/of engagementen zou moeten opgeven om nog verder te studeren. Maar je bent nog jong, het is wel het overwegen waard 🙂 Maar zoals hier elders ook al gezegd, tegelijkertijd is het wel zo dat jouw kindjes heel veel aan jou hebben als onthaalmoeder.

   2. Toch kán het wel. Mijn 31 jarige kleindochter, deed aanvankelijk kraamzorg, daarna kinderopvang, heeft dit jaar de stap gemaakt naar naar onderwijs assistent, is bijna klaar, heeft het zó goed gedaan dat ze baan heeft op de school waar ze stage liep én het advies om alsnog de PABO te gaan doen omdat ze met alles dat ze al deed wel een aantal vrijstellingen kan krijgen en er héél geschikt voor lijkt. Ze gaat het doen en denkt het wel te kunnen combineren met haar gezin omdat er natuurlijk veel binnen de schooltijden valt.

    1. Het kan zeker, maar het vergt wel veel moed en doorzettingsvermogen. En het goed bepalen van wat je prioriteiten zijn. Denk ik. Knap van je kleindochter!

     1. Ze moet er natúúrlijk wel eens iets voor laten maar wil alleen geen concessies doe waar het de kinderen betreft. Maar inderdaad, Jennifer is een pittige tante , ze haalde een (klein) wijkblad met één van haar opdrachten voor haar examen.

  1. Wat een hartverwarmende reactie – dat is zoiets dat wel even ‘binnenkomt’ net op een momentje dat het wat minder gaat <3 , met 'de club' bedoel je dan 'de bloggers' ? Jullie (b)lijken een heel hechte groep en ik ben er van overtuigd dat het daar wel fijn is. Ik zou alleen begot niet weten waar te beginnen of waarover 🙂

Zeg het eens?