Het valt me moeilijk om een wekelijkse blogpost te maken van de serie “Pluk de lach uit mijn kutdag”. Het idee is goed, maar mijn leven is toch nét iets te saai om er iedere week een blogwaardige, grappige blunder uit te halen. Dus moest er een oplossing komen. Het reeksje verdwijnt niet, maar zal sporadisch verschijnen, als er inspiratie is. Niet meer elke week dus.

Maar ik heb wel een ander idee. We zitten weer allemaal thuis te koekeloeren (merci, corona), en daar bovenop breken de duisterste en koudste maanden weer aan. Tijd voor een beetje extra entertainment. Waarvoor ik jullie hulp nodig heb, lieve lezers. Want ik zoek opnieuw gastbloggers!

Wat gaan we doen? 

Ken je die vriendenboekjes uit je kindertijd? Met zo een dubbele pagina met vraagjes die ingevuld mogen worden? Wel, zoiets dus. Ik heb een lijst met vraagjes, ik stuur die door naar wie wil deelnemen.

Je mag foto’s toevoegen, tekeningen, illustraties allerhande, je mag me zelfs een handgeschreven antwoordenlijst bezorgen…

Wie mag deelnemen? 

Awel, iedereen, eigenlijk. Bloggers, niet-bloggers, vrienden, familie, lezers, lurkers, kom maar op!

Blijf je liever anoniem, dan kan dat ook, je hoeft je (echte) naam niet in te vullen.

Iedereen welkom, ook de mensen die aan de vorige gastblog-reeks deelnamen.

Wanneer? 

Van zodra het eerste antwoord binnen is: op woensdag, wekelijks zo ongeveer (af en toe eens onderbroken door een Pluk de lach-bericht).

Waarom? 

Het gaat me absoluut niet om extra lezers of extra dit of dat. Gewoon, mijn blog is mijn afleiding en ik ben er graag mee bezig, en dit leek me een fijn idee. Ook met het vorige gastblog-avontuur in gedachten, want dat was een héél fijne ervaring. En daarbij hoeft het hier op deze manier niet altijd over mezelf te gaan, maar leren we samen wat andere mensen kennen.

Dus, heb je interesse om mee te doen, laat iets weten in de commentaren of stuur me een mailtje (anne at zonderdank punt be). Dan stuur ik je de lijst door, en kan je je uitleven. Op een woensdag ergens in de toekomst verschijnt hier dan een blogpost met jouw antwoorden.

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

50 reacties

  1. Hoera hoera! Vragen landen binnenkort in je mailbox 🙂
   Ik had na een tijd een bepaalde tactiek met die vragen, zeker in periodes van weinig inspiratie.
   – Niet op voorhand gaan lezen, dat deprimeerde me en nam de goesting weg
   – Minstens 2 dagen op voorhand schrijven, en dan na 1 of 2 dagen nog eens gaan overlezen. Vaak kon ik dan aanvullen met leukere dingen.
   – ik stond mezelf per 10 vragen 1 joker toe (gewoon zeggen dat ik niet wilde antwoorden, of me er vanaf maken met een grapje)
   – per 10 vragen moest ik er minstens 3 uitgebreider beantwoorden, de rest mocht korter beantwoord worden
   – sowieso wist ik dat ik me door moeilijker periodes moest worstelen, waarna het dan weer een tijd beter ging (zoals het me nu goed af gaat, mss doordat de eindmeet in zicht is)
   – af en toe een pauze (einde van het jaar, zomerreces…)
   Hopelijk ben je hier iets mee. En anders: opgeven is geen schande 😉

  1. Net als vorige keer vind ik het jammer, maar ik respecteer jouw keuze en ga niet aandringen 🙂 Ik ben er nu al zeker van dat je veel meeleesplezier zal hebben, het wordt weer leuk 🙂

  1. Ik heb je de vragen en de uitleg doorgemaild.
   Het heeft ábsoluut geen haast, je bent nr 31, en aan 2 bijdragen per week… begrijp je dat het nog even duurt voor je aan de beurt bent. No hurry, no worries en no stress, net als de vorige keer 🙂 Voor mijn part wacht je tot in of na de kerstvakantie met invullen.

Zeg het eens?

%d bloggers liken dit: