Dinsdag muziekdag. En een samenwerking met Goofballsworld. We spelen muzikale pingpong, we draaien samen door. Elke week borduren we voort op elkaars muzikale keuze, en die keuze kan alle mogelijke kanten uitschieten. Zo wordt het extra spannend!

Vorige week had ik Lily (My One and Only) van de Smashing Pumpkins, waarop Goofball doordraaide met Somebody’s Watching Me van Rockwell.

Wat vond ik die leuk, goed gevonden, het doordraaien op het stalking thema van Lily. Wat ik daarna moest, ahum, ik had niet meteen een idee. Michael Jackson zegt me helemaal niks. Ik ging eens googelen op Rockwell, en kwam erachter dat hij een zoon is van Berry Gordon, oprichter van het Motown label. OK dan! Wat opzoeken over Berry Gordon leerde me al snel dat hij ook nummers schreef. Bij het doorlopen van het lijstje viel mijn oog op Money, en ik dacht, dát Money? Oh ja, dát Money dus, Money (That’s What I Want). Ook opgenomen door The Beatles, onder andere. Maar dat ik ken van de compleet onderkoelde versie van The Flying Lizards. Geniaal, en het filmpje maakt het helemaal af.

Goofball, ‘t is weer aan u!

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

21 reacties

        1. Toen ik deze blogpost schreef, zag ik het enkel in een live-versie. Het zal wel een b-kantje geweest zijn, of een minder gekend album-nummer.

Zeg het eens?