Op donderdag is het hier Throwback Thursday. Dan bedenk ik een willekeurige zoekterm, en zoek aan de hand daarvan foto’s op in mijn fotoarchief.

In maart had ik hier al eens een TBT met de zoekterm knuffeldier. Maar ik vind: nooit genoeg knuffelbeesten, knuffels, en ook, schattige kinderen met knuffelbeesten. Al helemaal in deze periode dat we die kleintjes en die knuffels moeten missen. Dus verblijd ik mijn en uw dag met knuffels. Véél knuffels.

Twee foto’s uit 2002. Janna met haar favoriete knuffel.

AUT_0006

Milan nam een batterij knuffels mee uit kamperen.

deel1_15

1 maart 2015. Fair Fashion Fest in Gent.

DSC_6205

December 2015. Ik realiseerde me gisteren dat de prettig gestoorde gekte in de Kangoeroe in Destelbergen dit jaar ongemerkt zal voorbijgaan.

DSC_0765

Het kind wordt gewoon als knuffeldier gecatalogiseerd. (december 2016, foto door Janna)

DSC_0134

Mei 2018. Lili en de uil, een beest dat ze niet kon uitstaan, pisnijdig werd ze van dat ding!

20180518_161905

December 2018. Omringd door knuffels, klein Piepje.

20181227_101653

Zomer 2019. Een etalage in Quillan. In 2021 een aankomstplaats van de tour!

20190720123052

Ook zomer 2019. Grote vriend Agoe op de voorgrond.

20190806_133701

September 2019. Wat moest ik toch altijd kijken wat dat wonderkindje allemaal kon. (nu nog, eigenlijk) (veel kind, beetje knuffel op de foto)

20190903_084251

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

24 reacties

  1. Dankjewel 🙂
   Ja hoor, ik heb knuffels 🙂
   In mijn vorig knuffelbericht staat een foto van de beer waarmee ik geslapen heb tot ik trouwde, en op één van de “polaroids” staat een beer uit de tijd van mijn oudste zus. En zo zwerven hier nog wel wat belangrijke relikwieën rond. Een grote gebreide poes, en een gigantische beer die onlangs eens van mij mijn ouders naar hier verhuisd is.
   Link naar het eerste knuffelbericht: https://www.zonderdank.be/saturnein/2020/03/12/throwback-thursday-knuffeldier/

  1. Wij zijn toch wel fan van knuffels, en hebben zo wat “vaste knuffels”. Maar er zijn er sowieso ook wel al een hoop verdwenen naar andere oorden.

 1. Knuffels … wat zijn ze toch belangrijk in een kinderleven hé. Ik heb nog twee grote zakken staan van toen Kristof klein was. Heb tijdens de eerste lockdown al heel veel uitgedeeld aan Wannes (dinsdag-cadeautje, remember) en ben nu weer begonnen met uitdelen. De zakken gaan nog leeg geraken als de lockdown nog lang duurt …

  1. Ja, ik herinner me de dinsdag-cadeautjes 🙂 (Lili liep dinsdag rond in het prinsessenkleed en het kroontje, remember). Leuk dat je zo die knuffels met een verleden aan Wannes kan geven. Dat zijn de mooiste cadeautjes 🙂

    1. Ah OK 🙂 De blauw/roze, had ik echt vreemd gevonden 🙂 (werd haar gegeven door een tante nonneke van mijn stiefvader, en ze bombardeerde die onverwacht tot haar lievelingsknuffel, hij is er nog steeds)

 2. Ik moest zo lachen omdat jouw kleindochter pisnijdig werd van die uil 😂 Die ogen waren veel te groot hé.
  En o die foto van dat Piepje met dat mutsje. Beslist een knuffelkindje. 🤗

Zeg het eens?