Prachtige zichten brengen ons in vervoering, maar bloopers brengen een lach op ons gezicht. Misschien moeten wij elke dag zo’n “mislukking” plaatsen. Iets in de aard van “Pluk De Lach Uit Mijn Kutdag” (Darling Doormat)

Janna schreef een mooi blogbericht over foto’s maken voor Halloween. Het is een leuke activiteit met kinderen, een pompoen uithollen om die dan buiten te zetten met een kaarsje erin. Kinderen vinden het leuk om doen, en je kan zelf ondertussen ook mooie foto’s maken.

Alleen, niet alle kinderen vinden het even leuk. Eigenlijk vond Pipa er niet veel aan. Ik kreeg deze foto doorgestuurd als bewijs.

122016360_396396948430469_4079847169628691797_n

Plan je zorgvuldig een activiteit, krijg je zo’n snoet als resultaat. Het leven van een jonge ouder, het loopt niet altijd over rozen. Of pompoenen, zo je wil.

(ik gebruik principieel geen smileys in mijn blogberichten, en humor komt niet altijd even goed over via het internet, maar bovenstaande is dus wél bedoeld om een glimlach op je gezicht te toveren hè, ikzelf moet er in ieder geval mee lachen!)

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

25 reacties

    1. Ik heb helemaal niks met Halloween. En ik heb een hekel aan pompoenen. Wellicht om dat ze het zinnebeeld van de herfst zijn. Of omdat ik er ooit teveel gegeten heb.
      Maar pompoen-foto’s van mijn kleinkinderen, die vind ik dan wel weer leuk 😀

  1. de activiteit had bij mij weinig gegadigden maar ik vond het wel leuk om het nog op valreep zaterdagavond te doen. Het leverde toch een mooie foto op (van de pompoen dus, niet van het kind)

Zeg het eens?