Woorden op maandag (4)

Het kan een lightbox quote zijn. Een tekst op een letterbord. Iets wat ik tegenkom op straat. Ze hebben één ding gemeen: het zijn woorden op maandag.

Deze quote kwam ik onlangs tegen in mijn Facebook-herinneringen. Toen vond ik hem goed, en ik vind hem nu ook nog goed. Van toepassing dezer dagen. Denk na over wat je hoort, leest en ziet.

20201023_133958 (1)

Verwante Berichten:

21 reacties

  1. Zeg wel… veel samenzweringstheorieën en gezouten en verzuurde meningen. Framing ten top. Kritisch blijven mag en moet. Mijn wenkbrauwen zijn intussen zeer goed getraind en hierdoor veel diepere voorhoofdrimpels. Ik wist niet dat mijn ogen zo goed konden rollen en mijn mond heeft een katrol nodig om telkens dicht te trekken want mijn spieren zijn daar intussen uitgerokken van steeds open te vallen.
    2020 is voor mij zeker een jaar vol beweging geweest… Jammer dat de training op het verkeerde deel van mijn lichaam is.😘💜

    1. Eigenlijk is het een heel volatiele stelling, want inderdaad kan de meerderheid soms wel de waarheid in pacht hebben. En zoals iemand op Facebook ook stelde: wat is de waarheid? Ieder heeft zijn waarheid, dat beseffen we ook.
      Het hele punt, denk ik, is: denk na. Wees kritisch.

Zeg het eens?

%d bloggers liken dit: