Wist je dat je als grootouder ook terecht kan bij baby- en familiefotograaf De Fotoschuur?

Uiteraard is een baby- en familiefotograaf iemand die in de eerste plaats samenwerkt met jonge gezinnen. Newborn shoots en familiefoto’s.

Als grootouder kan je een cadeaubon geven. Dat is een heel mooi cadeau voor je dochter of zoon die je dat prachtige kleinkind gegeven heeft, waar je zelf ongelooflijk van kan meegenieten. Ook voor jou liggen de herinneringen dan voor altijd vast.

Maar je kan ook zelf een fotoshoot boeken, wist je dat? Want mij lijkt het echt een fijn idee. Foto’s met je kleinkind, natuurlijk en ongedwongen, ze zijn goud waard. Die trotse blik als je met dat klein boontje in je armen zit, je kan toch zelf ook niet anders dan er opnieuw om glimlachen. En je herinneren hoe dat voelde, dat baby’tje op je arm.

20160525-DSC_0047

Ze kunnen klein zijn, die kleinkindjes, of al wat groter. Bij oma, maar ook bij opa.

20171122-DSC_0104

Ze kunnen slapen op de foto.

20160604-DSC_0314

Ze kunnen ook onvervaard de lens in kijken.

20190128-DSC_0235

Weet je, niet alleen oma’s mogen op de foto met de kleinkindjes.

20191127-DSC_0444

Ook overgrootouders kunnen op de foto met hun allerkleinste pareltjes.

20200104-DSC_0072

Want ook dat is een herinnering voor eeuwig. Voor hele generaties. Denk maar eens dat later, in een heel verre toekomst, die achterkleinkinderen kunnen terugkijken naar die foto’s waarbij ze in de armen lagen van hun overgrootvader. Ontroerend, toch?

20181114-DSC_0504

Zie je het al voor je, zo’n foto van jezelf met de kleinste aanwinst van jullie familie? Rep je dan maar naar de website van De Fotoschuur om een fotosessie te boeken!

Onbetaalbaar, zoals ik hierboven al schreef. Zelf word ik niet betaald voor deze onbeschaamde reclame voor De Fotoschuur. Want ik vind dat mijn dochter prachtige foto’s maakt, en dat ik die boodschap gerust mag helpen verspreiden!

En nog dit: je kan De Fotoschuur ook volgen op de blog (je vindt er ook interessante informatie over wat je mag verwachten van een fotoshoot, kledingtips…), op Instagram en op Facebook!

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

24 reacties

 1. Uiteraard mag/moet jij die reclame maken! Je bent terecht trots op het werk van je dochter, zo’n mooie foto’s. Wat je zegt klopt ook helemaal, het zijn zulke mooie momenten, die moet je vastleggen als je kan. Knap en ontroerend!💙

  1. Dankjewel! 🙂 Het is ook echt zo, ik zie dingen op die foto’s die een mens zo snel vergeet, die heel erg kleine baby dingetjes… zo vluchtig, en soms kan je ze op een foto terugzien. Heerlijk! Ik maak met veel liefde reclame 🙂

 2. Prachtig! En zo leuk als je eigen dochter dit kan verwezenlijken.
  Voor een mooie reportage, ben jij gegarandeerd in goede handen 🙂
  Ik onthoud het adres, je weet maar nooit….

  1. Ik heb het geluk dat er regelmatig mooie foto’s mijn richting uitkomen, soms echt van die pareltjes die voor altijd meegaan.
   Leuk dat je haar in je achterhoofd houdt! 🙂

  1. Ja, ze weet ze altijd zo mooi te vangen.
   Wie weet, wie weet lukt het ooit wel eens! Er is alvast een schattig kleindochtertje bijgekomen 🙂

 3. Niet eens echt reclame hoor, gewoon een trotse moeder die het gelijk aan haar kant heeft. Je dochter maakt prachtige foto’s. Toch kom ik niet in de verleiding voor haar te poseren met m’n schatten, daarvoor is de afstand gewoon te groot.

Zeg het eens?