Het zomerreces is zo goed als voorbij. Ik heb mijn blogplannen eens bekeken, wat ga ik doen de komende maanden. Ja, ik plan graag! En ik blog graag ook.

Er zijn een aantal vaste waarden, zoals Week in beeld en Throwback Thursday, die blijven een vaste waarde op donderdag en zaterdag.

Op dinsdag is er muziek, met #wedraaiendoor. Goofball en ik zitten daarin in een goeie flow, dat gaat nog wel even verder zo, denk ik.

Na nog één stapelgedicht (het mooiste, vind ik) op vrijdag, keren de 1000 vragen terug. Daarin zet ik de eindsprint in, want we starten met vraag 861! Hoe zot is dat niet! Dit reeksje keert terug op vrijdag 11 september.

Op woensdag loopt er een reeksje over de fietssnelwegen in Vlaanderen, waarvoor genoeg materiaal is om er nog een flink aantal weken mee door te gaan.

Op maandag komt het tweewekelijkse Zeswoordverhaal terug. Melodyk nam dit over van Doldriest. Ik vind dit een leuke foto-uitdaging om aan mee te doen, dus dat blijft ook nog even.

Bij het doorlopen van mijn inspiratielijstje in Simplenote vind ik “lightbox quotes”. En ik denk dat ik daarmee iets ga doen op maandag, ook tweewekelijks dus. Lightbox quotes, en letterbord quotes voor de langere.

Zondag laat ik vrij voor inspiratie van het moment, nu en dan eens een tag en nog wat ideeën die op me wachten in Simplenote.

Ik ben er klaar voor, hopelijk zijn jullie dat ook!

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

21 reacties

  1. Nee hoor, ik blog al meer dan een jaar bijna dagelijks.
   Ik ben nogal een planner. Niks in het vooruitzicht hebben werkt voor mij eerder verlammend. Zo’n beetje als de eeuwige “wat eten we vandaag” vraag, die ik pareer met een weekmenu. Voor mij verlossend, een schema, geen korset 🙂

 1. Je bent duidelijk een zeer georganiseerd persoon. Dat ben ik ook, maar mijn aandacht moet nu eerst naar het werk. Het bloggen komt erbij als ik ’s avonds of ’s morgens vroeg tijd of inspiratie heb. We zien wel.

 2. Ik ben er altijd klaar voor, maak nooit geen plannen , nooit geen schema’s,, ik dóe maar wat en zie wel wat er op mijn pad komt.Voor sommige een gruwel om zo te bloggen maar ik doe het al 15 jaar zo dus het zal wel bij me horen;-)

  1. Mij geeft dat weten wat ik ga doen veel rust. Anders loop ik toch maar te piekeren over inspiratie, omdat ik zo geen verteller ben van verhalen over ons dagelijks leven. Ik incorporeer dat eerder in mijn lopende reeksjes 🙂 Maar inderdaad, elk doet het op de manier die ‘m het beste ligt, en variety is the spice of life en zo 😉

 3. Ik werk vooruit en heb altijd wat tijdloze blogs klaar staan maar een planning heb ik niet echt. Ik heb de terugkomende dingen met datum voor mn neus op mn whiteboard staan. Dat helpt meestal. Maar ieder zijn ding, ik had al het gevoel dat de zes woorden gingen verhuizen of tenminste ik hoopte dat. De mijne staat al klaar.

  1. Ik hou nogal van mijn planning, dat geeft me rust in mijn hoofd 🙂
   Ik heb al een idee voor de zeswoorduitdaging, maar moet het nog uitwerken. Heb er wel weer zin in!

 4. “Er zijn een aantal vaste waarden, zoals Week in beeld en Throwback Thursday, die blijven een vaste waarde op donderdag en zaterdag.”

  In de volgorde dat je het oplijst, ga je volgens mijn brein nu op zaterdag dus je Throwback Thursday posten 😀

Zeg het eens?