Vorig jaar nam ik deel aan #100TheDayProject. Wat dat is, staat omschreven op hun site:

#The100DayProject is a free art project that takes place online. Every spring, thousands of people all around the world commit to 100 days of exploring their creativity.
Anyone can join (yes, that means you!). The idea is simple: choose a project, do it every day for 100 days, and share your process on Instagram with the hashtag #The100DayProject.

Mijn project was een aantal kruissteekprojectjes doen. Elke dag een beetje (of wat meer). Mijn productiviteit was groot en ik werkte vanalles af.

Ik haalde het einde niet, want een week of 2 voor het einde van de 100 dagen vertrokken we op reis, en kruissteek in de mobilhome: it does not happen. Dat weet ik uit ervaring. Nu is alles in verband met de 100 dagen heel erg losjes geconcipieerd, en mag je zelfs later je 100 dagen afwerken. Ik zou dat doen, maar het is er niet van gekomen. Geen erg.

Dit jaar ging ik niet meedoen: een goeie twee weken na de start zouden we op reis vertrekken en zoals hierboven gezegd: kruissteek op reis, dat lukt niet. Maar ja. Vertrekken zullen we niet doen, dus wandelde een verloren gelopen gedachte al door mijn hoofd. En wat raad je, op 7 april besloot ik toch maar mee te doen.

Plan: 100 kruissteekjes per dag. En ik laat mezelf veel speelruimte toe. Ik leg mezelf geen druk op. Lukt het niet, tant pis. Maar ik probeer wel elke dag een beetje verder te doen.

Verder doen aan: de patronen van de vierseizoensbomen die ik ooit kocht. Ik ben daaraan begonnen, maar ik vind het moeilijk. Heel veel wisselen van kleurtjes, kleuren die erg op elkaar lijken… ik maak behoorlijk wat fouten. En ik tuur me soms scheel. Maar, 100 steekjes per dag… zo gaat het wel vooruit.

IMG_20190625_071345_862

Mijn grootste dilemma is eigenlijk: het 100DayProject is bij uitstek een sociaal project. Delen die handel! En elke dag een foto delen is leuk. Vorig jaar deed ik dat op mijn Instagram, maar ik vind, achteraf gezien, dat die foto’s mijn account teveel domineren. Dus daar heb ik niet veel zin in.

Of 1 keer per week een Instagram-post met 7 foto’s samen? Da’s misschien een optie. Ik heb ook nog mijn Saturninesworldshop account op Instagram, gebruik ik die misschien? Of maak ik een account enkel voor het project? Of op mijn blog? Aaaargh, ik weet het niet. Suggesties? Laat maar komen.

Een korte round-up tot nu. Hier ben ik begonnen, afgelopen dinsdag. Maar doordat ik de borduurring gebruik en die verschuift, zie je eigenlijk weinig vordering.

20200407_163135

Tellerke.

20200408_163836

Sommige dagen lukt het om aan 100 steken te geraken.

20200407_172202

Andere niet. Maar hey, no stress.

20200410_194732

Dus. Nu nog eens nadenken hoe en waar ik ga delen op de social media. Suggesties welkom!

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

7 reacties

Zeg het eens?