Op donderdag is het hier Throwback Thursday. Dan bedenk ik een willekeurige zoekterm, en zoek aan de hand daarvan foto’s op in mijn fotoarchief.

Behoefte aan kleur en vrolijkheid, dus is de zoekterm deze week rozen.

Nen schonen bloemekee op mijn verjaardag in 2003.

CIMG1063

Rozekes op onzen trouw. 4 september 2007. Foto door mijn ma.

huguette_43

Google weet precies toch niet goed wat rozen zijn.

WP_002059

Nog een boeketje.

WP_002354

Kleurrijk, ja, vrolijk iets minder. Tyne Cot Cemetery, Passendale, 11 juli 2014.

DSC_3399

Lijssenthoek Military Cemetery, Poperinge, 11 juli 2014.

DSC_3568

Kleurexplosie. 14 februari 2015.

DSC_5950

Foto’s van boeketten… ik heb er echt wel een zwak voor. 13 mei 2019.

20190513_094954-EFFECTS

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

27 reacties

  1. Er schiet me prompt een herinnering te binnen. Ieperlingen durven wel eens ’tinnekot’ tegen Tyne Cot cemetery zeggen. En een hinne is daar een hen. Toen ik het lief pas kende dacht ik dus dat hij me naar een hoenderhok mee wou nemen. Ik snapte er de ballen van.

        1. Meneertje Mertens, toen hij pas bij mij ingetrokken was. “Etienne heeft vanalles tegen mij gezegd, ik verstond er niets van, ik heb maar overal ja op gezegd”. Ik lag plat van het lachen. Etienne is onze bejaarde buur die plat Gents praat, Meneertje Mertens is een mengeling van Aalst en Londerzeel en Antwerpen. Die begreep echt niets van dat plat Gents, in het begin. Ondertussen is het al beter 🙂

    1. Lavendel vind ik ook heerlijk! Google Foto’s doet dat inderdaad behoorlijk goed, en de fouten zijn soms gewoon grappig, of kan je de logica achter herkennen.

Zeg het eens?