• Vorige week schreef ik dat ik een vervolgverhaal zou kunnen maken van onze avonturen met het geveltuintje. Ik dacht toen wel bij mezelf: ja, dat zal, zoveel kan je nu toch niet meer bedenken. Maar kom, kijk, ik kan toch nog een volgende foto plaatsen. Vensterbank bij het tuintje. Daar laat iemand gewoon een leeg blikje cola achter. Ik word daar dus zó kwaad van, je kan je dat niet voorstellen. Bah. Tof, in deze corona-tijden zo’n vies blikje van een onbekende moeten opruimen. Bah!

20200317_120956

  • Ik zou zo wat gedachten moeten onthouden en opschrijven, maar dat is er niet van gekomen deze week.

 

  • De dagen zijn zo vreemd flou dat ik soms echt diep moet nadenken om te weten welke dag het is vandaag.

 

 

toonjehart_nr6

  • Het is lente. Van achter glas ziet het er bijna zomers en prachtig uit, maar het is verdorie koud met een schrale wind.

20200322_150312

  • Ik heb meer dan 3 maanden niet gefietst. Langer zelfs denk ik. Zelfs niet met mijn gewone fiets. Ik was bang dat die eerste fietsritten een drama zouden zijn, maar eigenlijk viel dat best wel mee.

 

  • Nog een keer herhalen. Blijf thuis. Stay at home. Ga alleen buiten om te werken, boodschappen te doen, iemand te helpen of te sporten. Alleen. Met 2, maximum. Verpest het niet voor een ander.

20200315_120350

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

15 reacties

    1. Je snapt dat echt niet. Ergens heb ik het gevoel dat het mensen zijn met een enorme dégout van groen (ook de politieke partij), die ons met ons geveltuintje leuke slachtoffers vinden van hun groenhaat.

  1. Zo jammer van het blikje cola.. Mensen zijn echt onbeschoft, hier hebben we ook wel dat probleem soms, zelfs in onze tuin belanden er blikjes, geen idee hoe.

Zeg het eens?