Zo. Het was een vreemde week. Wat moeten we daar nog meer over zeggen? We zitten allemaal in hetzelfde schuitje. Het leven is hallucinant en surreëel. Ik blijf het gevoel hebben dat ik aan het dromen ben, en dat ik wakker ga worden en dat alles voorbij zal zijn. Maar dat heb je vaak als je in een situatie zit die je eigenlijk niet wil, die je het liefst wil ontkennen. We zitten erin en we moeten erdoor. Dus blijf ik hier op mijn blog ook gewoon doorgaan zoals voorheen, ongeveer toch. Foto’s van de week!

Zaterdag. Verse soep, vers brood. Lekker.

20200314_124108

Hoe gaat dat als je een kleuter een ganse dag in huis (en in de tuin, godzijdank) moet opsluiten? Zo ongeveer.

collage01

Of zo ook. Toten trekken en 100 keer per dag “jij bent een kakadrol!’ zeggen. Kleuterhumor!

collage02

Fietsen mogen we nog. Ik ben daar echt, écht blij om en ben van plan te gaan fietsen elke keer dat het mooi weer is. Dat deed ik de afgelopen week al 3 keer. Daarna was het toch wel tijd om het vege lijf wat rust te gunnen, 60km op 3 dagen nadat ik meer dan 3 maanden niet gefietst had, het was genoeg. Hoewel het eigenlijk echt wel goed meeviel. Behalve de tegenwind.

Lochristi.

20200317_112950

Een quasi leeg fietspad.

20200317_112958

Er staat niemand herkenbaar op, dus doe ik het maar. Rij wachtenden voor de Delhaize op het Heernisplein. Ik vond het vreemd. Muisstil. Begrafenisstemming.

20200317_132523

Nog een fietstochtje dus. Ook Lochristi.

20200318_112508 (1)

Destelbergen, uitloper van Lochristi serreland.

20200318_115714

 

20200318_115845

Een ingang van de Rozebroeken. Afgesloten. Dinsdag kon ik er langs één kant nog in, niks afgesloten, aan de andere kant was het afgesloten.

20200318_121508 (1)

Lies maakt kaartjes voor de bewoners van rusthuizen. Bezigheidstherapie met heel veel positieve kanten.

Gisteren. You Never Walk Alone op Stubru, en op 180 andere radiozenders. Was toch wel even een emo-moment.

20200320_084549

Extreem weinig gedaan deze week. Eenzelfde breiwerk steeds opnieuw begonnen, ik bakte er niks van. Uiteindelijk een shirtje gemaakt voor het kleinste mopje. En nu ga ik eindelijk toch eens wat maskertjes maken.

20200320_111844 (1)

Keep it safe, people. En vergeet niet: BLIJF THUIS!

Vaste rubriek op zaterdag: week in beeld. Een greep uit de telefoonfoto’s die ik maakte van zaterdagochtend tot vrijdagavond. Soms eens een foto door Meneertje Mertens. Soms eens een foto met de Nikon of Canon. Maar vooral foto’s van mijn telefoon.

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

17 reacties

    1. We doen ons best hè, om er het beste van te maken. Hopelijk wordt dat buiten fietsen en wandelen niet afgeschaft. Zal vooral afhangen denk ik, van hoe de mensen de regels volgen.

  1. Er komt totaal niks uit mijn handen deze dagen. Wandelen, fietsen, koken en bakken (veel te veel ongezonde dingen) en dat is het zo’n beetje. Mijn opdrachten van de Spaanse les die tegen dinsdag af moeten heb ik nog niet eens bekeken. Ik kan er mij toch niet op concentreren.
    Het is zo’n rare tijd. Soms denk ik dat ik in een droom zit waar ik niet uit geraak. Was dat maar waar.

    1. Heel herkenbaar Myriam. Hier hetzelfde. Ik was ook een beetje eenvoudig Spaans beginnen leren, maar ik heb er geen zin meer in momenteel. Ik hoop dat ik snel weer wat positiever tegen het leven kan aankijken.

  2. Het zijn vreemde tijden ja, maar vervelen doe ik me niet. Gelukkig mogen we nog buiten en gelukkig komt de zon ons opvrolijken!! (maar de natuur heeft water nodig, nu is het weer zot droog aan het worden. shit)

Zeg het eens?