Een donkere, duistere, winderige week, en ik heb weer heel weinig foto’s. Weinig variatie in ieder geval, want uiteindelijk werden het er toch veel: ik ga hier eens foto’s zetten van alles wat ik deze week gemaakt heb. Maar ik begin met de gewone foto’s.

De eerste heb ik “geleend” van Janna, omdat ik ze zo cute vind. Fuck social media meestal wegens bagger en smeerlapperij, maar het is toch wel een heerlijke manier om in contact te blijven met je eigen offspring en het leven van die kleine mopjes te volgen. En dat geeft volgend hilarisch vierluik.

Lili en Pipa zijn op zaterdagochtend vroeg wakker, en mogen TV kijken.

lilipipa01

Een boterhammetje eten, dat mogen ze ook.

lilipipa02

Wil jij van mijn boterham, Lili?

lilipipa03

Neen? Goed, dan eet ik die zelf wel op!

lilipipa04

Op woensdag ga ik eens langs bij de meisjes (of beter: ik word opgehaald, fietsen, wat is dat?). Lili kan zelf al water uitgieten.

20200212_123824

Dan was er nog een mooie hemel boven de garages, maar meer heb ik dus niet van foto’s deze week.

20200210_174314

Ik nam wel redelijk consequent foto’s van alles wat ik maakte, in de gauwte, met mijn telefoon.

Een sjaal en muts voor Lili in mooie kleurtjes. Overschotten Drops Karisma wol. Roep eens heel hard naar Janna dat ze foto’s moet maken van Lili, ik denk dat ze hier heel mooi mee zal staan.

IMG_20200209_092021_715

En dan ging ik aan het naaien voor die theoretische webshop. Voorraad, voor als die er ooit eens komt. Een shortje uit een overschot stof.

shop01

Shirtje uit zelfde overschot. Niet al te schitterend gestreken, sommige dingen.

shop02

En de foto’s zijn ook niet je dat. Maar goed. Shirtje uit een andere overschot.

shop03

De binnenkant. Netjes, toch?

shop04

Etiketjes. Onder het Satur9’s World etiketje zitten nog de wasvoorschriften.

shop05

Shirtje uit een kringwinkelkleedje.

shop06

Shirtje uit een kringwinkelshirtje.

shop07

Shirtje uit een oud shirt van mij, dat ik nooit kon wegdoen. Ik had me gemist met de mouwen, niet genoeg stof meer over, mouwtjes uit een overschotje aangezet.

shop08

Shirtje uit een overschotje. Ik voerde er ooit een jasje voor Lili mee, en maakte er al een mutsje voor Pipa uit, toen ze pas geboren was.

shop09

Shirtje uit een overschotje.

shop10

Dit gaat niet in de doos voor de webshop, maar naar Lili. En daarna Pipa.

20200214_115240

Voila!

Vaste rubriek op zaterdag: week in beeld. Een greep uit de telefoonfoto’s die ik maakte van zaterdagochtend tot vrijdagavond. Soms eens een foto door Meneertje Mertens. Soms eens een foto met de Nikon of Canon. Maar vooral foto’s van mijn telefoon.

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

9 reacties

 1. Wat ben je een bezige bij! En wat een mooie kleinkindjes heb je. Mijn zoon en zijn vriendin willen niet dat ik foto’s van mijn kleinzoon op het www zet. Ik begrijp het wel, maar vind het ook jammer dat ik eens niet met hem kan ‘stoefen’.
  In je bio las ik dat jullie – net zoals wij – veel fietsen. En dat je – net zoals ik – ook een liefde hebt voor de computer, het internet en taal.
  Fijn je te leren kennen!

  1. Insgelijks Myriam! Ha wat heb ik gelachen, Myriam aka Salonfietser op Strava! Zalig! Ik noem mezelf altijd de “goedweerfietser”. Ik heb in geen maanden nog gefietst want het goed weer is ver te zoeken. Maar, ik leef op hoop, mijn fiets is gesmeerd en opgeblonken en de batterijen van mijn fietscomputertje zijn opgeladen. Nu het goed weer nog.
   Ik ben blij dat ik mijn kleinkindjes mag delen 🙂 Maar ik snap het wel als ze dat liever niet hebben ook.
   Blij je te ontmoeten!

   1. Ik ben ook een goedweerfietser. Niet te koud, niet te warm, niet te veel wind, … Heb nog maar één kort ritje (boodschappen) gedaan dit jaar en toen ik thuis kwam zag ik dat mijn broek en jas onder de spetters zaten. Achterspatbord een stuk afgebroken. Dus nu staat mijn e-bike bij de fietswinkel zodat ik – hopelijk snel – weer properkes op weg kan.

    1. Ja, je zegt het: niet te koud, niet te warm, niet te veel wind… hehe. Ik heb nog niet één ritje gedaan dit jaar! Hopelijk heb je je fiets snel terug!

Zeg het eens?