Ik nam me voor 2 weken alle dagen te bloggen, maar als snel bleken die twee weken te kort te zijn voor alle ideeën die ik had. Ik ga dus nog minstens 2 dagen door. En misschien maak ik daar wel een hele week van. Ik weet het nog niet, we zien wel.

Bij Joni van Hoofdstuk 3 zag ik dit stokje, en het leek me wel leuk het ook eens te doen. Daar dienen stokjes ook voor.

Ik heb nog nooit

 • geskydived: nee. Nee nee nee. Never say never maar ik denk niet dat ik ooit ga skydiven.
 • mijn haar geverfd: ik heb mijn haar héél vaak gekleurd, maar nooit geverfd. Er is een verschil.
 • gedoken: idem als voor dat skydiven. Ik heb last van een milde vorm van claustrofobie en ik zie dat niet goed te komen met duiken.
 • geziplined: wat?
 • een cruise gemaakt: ik zie er de noodzaak niet van in.
 • in een limo gezeten: nope.
 • een celebrity ontmoet: ik heb handje geschud met Billy Corgan maar ik vind dat niet echt een celebrity ontmoeten.
 • een tattoo laten zetten: nope. Ik heb er een tijd over gedacht, over een kleintje, maar ik denk niet dat het ervan gaat komen.
 • paard gereden: nope.
 • karaoke gezongen: nooit gedaan. Denk niet dat ik het ooit zal doen. Ik zing wel graag mee met muziek, maar ik hoef dat niet persé en plein public te doen.
 • in een ambulance gelegen: ik ben onlangs voor het eerst in mijn leven meegereden met een ambulance, vooral de eerste keer vond ik dat echt wel de max. Maar ik heb nooit in een ambulance gelegen. En dat is niet hetzelfde.

Ik heb ooit

 • iets gebroken: Ik had dit eerst bij “nog nooit” gezet, maar toen viel het me in dat ik mijn grote teen eens gebroken heb. Over Meneertje Mertens zijn brooddoos gesukkeld. Don’t ask. Nooit echt naar laten kijken, zo laten genezen. Ik heb wel een foto van mijn teen die vreselijk blauw ziet. En toen was het ergste eigenlijk al gepasseerd.

WP_20150814_13_27_46_Pro

 • een beugel gehad: toen Milan klein was heb ik een tijdje een beugel gehad. Geen blokjes.
 • gespijbeld: tja. Vooral in het hoger onderwijs eigenlijk. In het middelbaar viel het best wel mee qua spijbelen.
 • een massage gekregen: yep.
 • een kind gebaard: twee zelfs.
 • gezwommen in een zee: vooral toen ik klein was. Ik vind dat eigenlijk nogal intimiderend, zwemmen in de zee.

anne06

 • een concert bijgewoond: ik zou niet weten hoeveel. Maar veel.
 • sushi gegeten: ja, maar ik ben geen fan.
 • gevlogen: niet vaak. Naar Spanje, naar Londen, naar Chicago. Ik denk dat dat het wel is. De laatste keer is ondertussen ook alweer 20 jaar geleden.
 • gekampeerd: in mijn tienerjaren, en eens toen toen ik zeer zwanger was van Milan. Die keer beviel (har har) niet echt. En met de mobilhome, uiteraard.
 • buiten de EU gereisd: Chicago, dus.
 • een tv-debuut gemaakt: ik ben een paar keer op AVS geweest.
 • iets laten piercen: 2 x 2 gaatjes in mijn oren.

Verwante Berichten:

 • Geen verwante berichten

Misschien lees je dit ook graag:

3 reacties

 1. Ha ik deed dit lijstje vorig jaar ook eens.

  ik heb ook claustrofobie maar bij duiken heb ik daar geen last van. Zolang ik geen duiken doe waarbij je dan niet direct naar boven mag. Zeker niet bij grote zichtbaarheid in het water zoals op koraalriffen…al die rust en stilte en ruimte.

Zeg het eens?