Als er een genre is dat ik erg graag lees, dan is het wel Young Adult en/of Coming of Age. En dit boek past perfect in dat plaatje.

Cordelia is zwanger, en besluit een dagboek bij te houden, zodat haar dochter later kan lezen over haar jeugd. Ik ben absoluut geen held in het schrijven van boekrecensies, en zit hier in dit reeksje iedere week opnieuw verschrikkelijk te zoeken naar woorden. Misschien hou ik het hier maar bij een paar korte puntjes.

1001004005033617

  1. Het boek is een gebaseerd op de hoofdkussenboeken, en genre afkomstig uit Japan
  2. Hoewel je wel erg het gevoel krijgt dat dit boek geschreven is door een vrouw, is het geschreven door een man
  3. Het is een heel dikke pil, bijna 800 pagina’s
  4. Op een bepaald moment gaat het over in zowat 100 pagina’s met 2 kolommen en 2 parallelle verhalen
  5. Het boek is enorm in mijn hersenen blijven plakken, het is een bleitboek par excellence en ik denk dat net die boeken het meest in mijn geheugen blijven zitten.
  6. Kudo’s voor de verwante berichten hieronder, iets wat automatisch gaat.

Dit is alles wordt uitgegeven door Querido uitgeverij.

Na 10 kinderboeken, schakel ik over op 10 romans. Veel boeken die ik in mijn tienerjaren graag gelezen heb, en wat boeken die ik later las ook. Ik probeer het zo’n beetje chronologisch aan te pakken, zoals ik het me herinner. Opnieuw speel ik soms vals en heb ik het over een auteur, omdat ik het moeilijk vind één boek te kiezen.

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

Zeg het eens?