501. Laat je je graag verrassen als je uit eten gaat?

Mwa. Niet echt. Als ik uit eten ga, wil ik dat het me smaakt, en dan zal ik over het algemeen wel redelijk veilig kiezen. De bekende weg. Maar het is niet zo dat ik altijd hetzelfde eet op restaurant. Ik ga wel vaak voor vis.

502. Wat is je beste besluit in je carrière?

Ik heb zo niet het gevoel dat ik een carrière heb, dus een beste besluit is er ook niet.

503. Wat is je favoriete bloem?

Een Lili! Hehe. Serieus nu. Ik hou erg van fresia’s, die ruiken heerlijk. Ondanks het feit dat ik een moeilijke ben qua geuren, hou ik van sommige bloemen met een nogal specifieke geur, zoals seringen. Tsjoesemienen.

504. Zou je onder hypnose te brengen zijn?

Geen idee. Nog niet over nagedacht. Geen behoefte aan ook.

505. Wat moet je hoognodig weggooien?

Hoognodig? Euh, kweenie? Ik zal eens in de koelkast gaan kijken.

506. Welke buitenlandse stad zou je graag willen bezoeken?

Sydney. Melbourne. Auckland.

507. Draag je vaak lippenstift?

Nooit.

508. Wat is je favoriete taartje?

Geef mij maar een bavaroiske, alstublieft, dankuwel.

509. Bezoek je wel eens een kerkhof?

Ja. Niet vaak. Maar soms heb ik daar wel behoefte aan ja.

510. Hoeveel wil je maximaal uitgeven voor een goede fles wijn?

Een goede fles wijn en een dure fles wijn zijn geen synoniemen. Ook voor 10 euro of zo heb je een goede fles wijn. Of zelfs voor 5 euro.

Ik vond het bij Nerdy Geeky Fanboy, Lieke startte het, vele bloggers begonnen ermee, ook Sara doet het ondertussen, MimaMaakt sprong ook al op de trein. Elke dinsdag 10 vraagjes beantwoorden. Vast rubriekje.

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

Zeg het eens?