471. Zou je ook bij je partner blijven als je omgeving hem afkeurde?

Ja, ik denk het wel.

472. Wanneer heb je voor het laatst iets gebakken?

Oei. Ik bak niet meer zo vaak. Als ik het me goed herinner, was het laatste een speculaascake voor valentijn.

473. Voor welke gelegenheid was je voor het laatst chique gekleed?

Me chique kleden is iets dat ik nog minder vaak doe dan bakken. Ik vind dat mijn kleren er over het algemeen goed genoeg uitzien voor feestjes en co. De laatste keer dat ik een chique jurk droeg, was op de trouw van mijn vriendin Corine. Een chique jurk, een volledige chique outfit die ik speciaal voor de gelegenheid maakte.

474. Wat is je favoriete uitdrukking?

Legt uw handje eens op uw hoofdje en kijkt wat eronder zit. Ooit geleerd van een buurvrouw. Zit nog steeds veel wijsheid in.

475. Wat staat er op de laatste foto die je hebt genomen?

Een foto van mijn kruissteekwerkje voor het #the100dayproject.

476. Vind je het belangrijk om stil te staan bij bijzondere data?

Toch wel. Er zijn toch een aantal data in mijn leven waarop ik graag eens stilsta bij de dingen die vroeger gebeurd zijn. Vroeger vond ik dat niet. Vroeger was ik meer het principe toegedaan: het maakt niet uit op welke dag je eraan denkt, als je niet vergeet is het goed. Nu is het meer een combinatie van beide geworden. 

477. Wat zou je in een kijkdoos plakken?

Een sprookjesachtig landschap met water en bergen en heel mooie kleuren.

478. Welke crèmes gebruik je?

Oil of Olaz voor mijn gezicht, en ik gebruik het liefst body milk van Yves Rocher om mijn lichaam in te smeren.

479. Zou je fysiek sterker willen zijn?

Ja. Ik zou vooral graag meer macht in mijn handen en armen hebben.

480. Vind je dat elke dag moet tellen?

Niet elke dag hoeft memorabel te zijn. Dat kan ook niet. Maar je moet wel het beste maken van elke dag, vind ik. Op zijn minst dat proberen. Maar tegelijk is het ook geen drama als dat niet lukt.

Ik vond het bij Nerdy Geeky Fanboy, Lieke startte het, vele bloggers begonnen ermee, ook Sara doet het ondertussen, MimaMaakt sprong ook al op de trein. Elke dinsdag 10 vraagjes beantwoorden. Vast rubriekje.

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

4 reacties

Zeg het eens?

%d bloggers liken dit: