It’s that time of the year again. Kathleen gaf weer het startschot voor 40 dagen bloggen.

Wat wil dat zeggen? Awel, het heeft iets te maken met de vasten en Pasen en alle dagen bloggen behalve de zondag en dan kom je aan 40 dagen en zo. Zoiets. Uitleg hier.

Nu is het wel zo dat ik al een maand of 3 alle dagen blog (behalve 1 dag, waar ik nu al spijt van heb, boehoe), dus praktisch gaat het weinig verschil maken voor wie hier leest. Er zullen wat berichten bij komen met inspiratie die doorgestuurd werd naar de deelnemers, ik ga alle berichten taggen, en voor de rest zien we wel.

Ik vind het gewoon leuk om te doen, er is meer contact met bloggers onderling (deelnemerslijst alhier), het houdt me een beetje alert, en ik ben vrolijk alle dagen bezig. Zo lang ik het niet beu word, blijf ik dus redelijk intensief bloggen.

Want het is wel zo: hoe meer je schrijft, hoe makkelijker het wordt om inspiratie te vinden. Echt.

En ik ben weer meer bezig met naaien, dus ik ga hier ook wel wat meer berichten met resultaten plaatsen.

In ieder geval. Bericht 1 van de 40 dagen bloggen. Let’s do this!

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

2 reacties

Zeg het eens?