391. Bij welk liedje draai je de radio harder in de auto?

Angel van Massive Attack. Word ik nooit ofte nimmer beu.

392. Wanneer heb je voor het laatst enorm veel plezier gehad?

Op ons nieuwjaarsfeestje. Nooit van mezelf beseft dat ik zo’n moederkloek ben, maar ik heb het toch graag als heel mijnen hoop hier samen zit.

393. Is je partner ook je beste vriend of vriendin?

Ja. Meneertje Mertens is mijn maatje. Mijn buddy. Mijn frientje. Gelukkig maar, want in zware tijden is dat nodig, dat je maatje naast je staat.

394. Welk accent vind je charmant?

Australisch en Nieuw-Zeelands Engels.

395. Op welke momenten van het leven vliegt de tijd?

Altijd, vind ik. Achteraf gezien: altijd.

396. Wanneer ben je voor het laatst van kapsel veranderd?

Mmmmm. De laatste verandering van mijn kapsel ging nogal ongemerkt geleidelijk aan, denk ik. Spreek me tegen als dat niet zo is. Ik heb al een hele tijd kort haar, maar de laatste tijd is het echt wel: kort. Als in: Kort. Niet als in KORT van met de tondeuze kort, maar toch, Kort.

397. Is uit het oog ook uit het hart?

Meestal gaat dat toch zo ja.

398. Hoe zorg je dat het leven soms wat langzamer gaat?

Door weinig activiteiten te plannen.

399. Doe je elke dag iets nieuws?

Zeker niet elke dag, dat gaat nu eenmaal niet. Maar ik probeer af en toe toch wel eens iets nieuws te doen. Of, beter nog: iets nieuws te leren.

400. Waar ben je Oost-Indisch doof voor?

Oost-Indisch doof? Wat? U zegt? Ik begrijp u niet goed.

Lieke startte het, ik vond het bij NerdyGeekyFanboy, vele bloggers begonnen ermee, Sara doet het ondertussen ook, MimaMaakt sprong ook al op de trein. Elke dinsdag 10 vraagjes beantwoorden. Vast rubriekje.

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

4 reacties

    1. Ja inderdaad, dat was ik ook aan het denken! Ik doe heel graag af en toe eens iets nieuws, maar ik moet er niet aan denken dat elke dag te doen. Mag het soms ook efkes gewoon kabbelen of zelfs saai seg?! 🙂

Zeg het eens?