381. Op wie had je onterecht kritiek?

Vier dagen over nagedacht, maar ik heb nog altijd geen flauw idee.

382. Hergebruik je wel eens andermans grappen?

Ik ben niet de grootste moppentapper, andermans moppen navertellen doe ik zelden, ik kan ze gewoon niet onthouden.

383. Bestel je altijd hetzelfde in een restaurant?

In sommige “restaurants” wel. Zijnde  onze favoriete bestel- of meeneem-adressen. Kleine kipschotel bij Pita Sari, een chickenburger bij Frituur Dampoort en een loempia special en babi pangang bij Chinees meeneemrestaurant Hoo-Mee. In “echte restaurants” ben ik vaak wel wat avontuurlijker.

384. Wat is je geheime ambitie?

Een geheime ambitie. Hm. Ik ben niet ambitieus. Ik heb dus geen ambities. Wel dromen waarvan ik niet weet hoe ik ze moet waarmaken.

385. Hoe zou je je dagen vullen als je alles mocht doen wat je wilde?

Lezen. Naaien. Breien. Reizen. Reisverslag schrijven. Muziek luisteren. Alle dagen een blogbericht schrijven. Fietsen. Wandelen.

386. Waar word je altijd enthousiast van?

Een mooie zonsopgang of zonsondergang.

387. Van welke spullen kan je genieten?

Van kringwinkelgelukjes. Zo een half servies meebrengen waar je tot je verbazing maar 3,5 euro moest voor neertellen bijvoorbeeld.

388. Vind je het leuk om nieuwe dingen te doen?

Niet altijd, neen. Ik kan nogal onzeker zijn. Maar ik leer wel graag nieuwe dingen bij.

389. Ben je een vragensteller of een verteller?

Eigenlijk, beide, denk ik.

390. Wat was je laatste creatieve uitspatting?

Ik heb een hele tijd niet genaaid, maar vorige week ben ik herbegonnen. Ik heb uit een mooi hemd uit de kringwinkel dat niemand wilde dragen (ergens zit daar een contradictio in terminis) een jurkje gemaakt voor Lili. Daar schrijf ik vrijdag een blogpost over.

Lieke startte het, ik vond het bij NerdyGeekyFanboy, vele bloggers begonnen ermee, Sara doet het ondertussen ook, MimaMaakt sprong ook al op de trein. Elke dinsdag 10 vraagjes beantwoorden. Vast rubriekje.

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

Zeg het eens?

%d