Het zal wel geen toeval zijn dat ik voor deze week niet aan 7 foto’s geraak. Het is opvallend: de eerste dagen na nieuwjaar zijn er nog veel foto’s, wegens feestjes en al, maar daarna zakt het in elkaar. Er is niet enkel een overdosis eten en drank, maar ook een overdosis foto’s blijkbaar, en de camera blijft op stal. Heb ik dan al mapjes met foto’s van de juiste dag, dan blijken het foto’s van anderen te zijn (een montage van Herman, foto’s van Janna…). Of foto’s van een Nintendo om te verkopen, godbetert. In ieder geval: van 5 van de 7 dagen heb ik een foto. 2 dagen niet. Gelukkig was er hier en daar keuzestress, en vul ik dus aan met een foto van dezelfde dag. Want ik wil wel 7 foto’s!

Op 21 januari 2017 maakten we een wandeling in de mooiste stad van Vlaanderen.

 

Nog eens 21/01/2017. Waar in Gent zou een beetje te gemakkelijk zijn. Toch?

 

Heerlijke koekjes. Deze foto duikt regelmatig nog eens op bij het opstarten van mijn laptop of tablet. (26/01/2015, van 23 januari geen foto te bespeuren)

 

24 januari 2018. Lili heeft honger en is een beetje ongeduldig.

 

25 januari 2015. Feestjes en foto’s, het gaat goed samen. Er is precies nog wat werk aan de tafelmanieren van mijn dochter.

 

26 januari 2014. Nog een feestje. Man man.

 

27 januari 2015. Het was gedichtendag, en van onze kapster aan huis kregen we een gedicht. En dan maak ik daar een foto van, uiteraard.

 

Elke donderdag duik ik in mijn fotoarchief. Fotoarchief dat 20 jaar teruggaat en vrij nauwkeurig bijgehouden is. Ik probeer bij elke dag van de week een foto te voorzien, uit een willekeurig jaar. 

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

Zeg het eens?