Ik richt niet veel uit dezer dagen: ik vind de courage niet om te naaien, en vaak hang ik in mijn zetel, kijk TV (laptop: Netflix en vrt.nu). Maar ondertussen brei ik wel. En veel. Dekentjes, en sjaals. Ik heb mijn goesting gevonden om sjaals te haken: de dunnere variant, vaak in een driehoek.

Deze Drops Arabian Nights sjaal is daarvan het schoolvoorbeeld: ik vind het een leuke sjaal, maar tegelijk is hij poepsimpel om te maken. Gewoon rechts breien, maar wel diagonaal. Met Drops Fabel Print, zodat de kleurtjes elkaar vlot afwisselen.

Ik leerde zelfs nog iets nieuw ook, een mooie manier van losjes afkanten, zodat het einde van het breiwerk ook wat rekt. Goed om te onthouden voor latere projectjes.

Weer een mooie sjaal erbij. Er ligt al wol klaar voor een volgende. Maar eerst: sokken!

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

Zeg het eens?