Nieuwe rubriek. Elke donderdag duik ik in mijn fotoarchief. Fotoarchief dat 20 jaar teruggaat en vrij nauwkeurig bijgehouden is. Ik probeer bij elke dag van de week een foto te voorzien, uit een willekeurig jaar. 

31 december 2000. Feestje thuis. Turbulente periode. Wilde haren.

De dag nadien ziet het er dan al eens zo uit (01/01/2005).

Ik heb altijd veel foto’s gemaakt, van de meest banale tot de zotste dingen. En ik houd dus een uitgebreid archief bij. Bij deze: de keuken op 2 januari 2002.

3 januari 2005: chocoladefondue met fruit. Denk ik.

Januari, de maand van de nieuwjaarsfeestjes. 4 januari 2004: Milan leest zijn nieuwjaarsbrief voor.

We blijven feesten. 05/01/2014. Meisjes.

Feestjes bij ons zijn altijd leutig. Ahum. 6 januari 2018.

Mijn voorspelling is dat het hier nog plezant gaat worden, die Throwback Thursday.

 

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

6 reacties

  1. Oh tof! Leuk dat je er ook mee begonnen bent; ben al benieuwd naar wat er nog gaat komen (en 20 jaar aan archieven, zotjes! Ale, ik heb op zich ook 31 jaar aan archieven, maar mijn eerste 18 levensjaren enkel op papier, dus daaruit delen is helemaal niet praktisch).

    1. Ik heb ook nog veel op papier, maar da’s inderdaad nogal een gedoe om in te scannen en zo. En dan weet ik vaak de exacte datum niet. Dus houd ik het bij mijn digitaal archief. Van 1999 heb ik er nog niet echt veel hoor, daarna wordt het steeds meer en meer.

Zeg het eens?