Vaste rubriek op zaterdag: week in beeld. Een greep uit de telefoonfoto’s die ik maakte van zaterdagochtend tot vrijdagavond. Soms eens een foto door Meneertje Mertens. Soms eens een foto met de Nikon. Maar vooral foto’s van mijn telefoon.

Eten en drinken, dat was het vorige weekend. We kochten wijn als cadeautje, en hielden het bij het thema “namen”. Milan als eerste,

en dan was er nog een variant op mijn naam, in een mooie fles dan nog.

Er was een hartelijk aperitiefje.

Er was héél lekker eten.

De dag nadien was er een uitgebreid ontbijt, ten voordele van Team C*tien voor de 1000 kilometer voor Kom op tegen kanker.

Twee mannen hielden de wacht bij het eten.

Het ontbijt bracht de som van 1.600 euro op!

Op maandag ging ik babysitten bij Pipa. Ze sliep in haar park:

Maar ze sliep ook lekker dicht bij mij.

Op woensdag ging ik naar SkillBuilders, maar liep eerst eens door het winkelcentrum. Daar was een winkel waar ze hun kleren helemaal naar mijn goesting schikken.

Toen ik buiten kwam, kon ik niet weerstaan aan het prachtige zicht op onze prachtige stad.

Ik startte een breiwerkje:

en het vroor.

Op donderdag ging ik naar het ziekenhuis, via de Korenmarkt. Ik heb nog altijd spijt dat ik toen niet op het reuzenrad kon, het weer was ideaal en het zag er prachtig uit. Hopelijk komt er snel nog zo’n heldere dag.

De Vrijdagmarkt.

Hoe lang zou dat daar al hangen?

In de inkomhal van het Sint-Lucas keek ik naar Frank Vander Linden. Hij speelde op de Lucaster gitaar die verloot wordt ten voordele van de Warmste Week. (volgende week! een hele week TV kijken!) (en dat van die gitaar: ze klinkt wreed goed en je kan nog altijd lotjes kopen!)

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

2 reacties

Zeg het eens?