1000 vragen aan jezelf (19)

181. Zou je terug naar vroeger willen?

Het hangt ervan af hoe je de vraag interpreteert. Zou ik terug willen naar mijn kindertijd? Neen, eigenlijk niet. Ik ben content met wat en hoe het nu is. Zou ik terug willen naar een bepaalde periode in de geschiedenis? Ja, dat zou ik wel eens willen. Eens willen hè, om te zien hoe het was. Niet terug voor altijd. Naar pakweg het jaar 1850, daar zou ik wel eens naar terug willen.

182. Hoe egocentrisch ben je?

Egocentrisch gelijk iedereen zeker, je denkt toch altijd aan jezelf? Niet iedereen evenveel, maar we doen het allemaal. De één is al wat egocentrischer dan de andere. Ik vind dat het bij mezelf best wel meevalt.

183. Op welke manier kom je het liefst tot rust?

Door alleen te zijn, door stilte, door te lezen.

184. Voel je je weleens buitengesloten?

Soms wel ja. Hangt een beetje samen met jaloezie.

185. Waar pieker je vaak over?

Ik pieker soms wel over mijn kinderen. Terwijl dat misschien niet nodig is.

186. Hoe zie je je toekomst?

Niet erg klaar, momenteel.

187. Waar viel je op bij je partner?

Dat het zo’n lieverd is.

188. Op welk familielid lijk je het meest

’t Schijnt dat ik op mijn moeder lijk Smile

189. Hoe breng je het liefst de avond door?

Wij gaan vroeg slapen. Het korte stukje avond voor we gaan slapen, breng ik graag door met mijn laptop en breiwerk.

190. Hoe onafhankelijk sta je in het leven?

Doordat ik geen rijbewijs heb, heb ik soms wel het gevoel dat mijn onafhankelijkheid vooral daarop stukloopt.

Lieke startte het, ik vond het bij NerdyGeekyFanboy, vele bloggers begonnen ermee, Sara doet het ondertussen ook, en ik nu ook. Elke dinsdag 10 vraagjes beantwoorden. Vast rubriekje.

Verwante Berichten:

Zeg het eens?

%d bloggers liken dit: