1000 vragen aan jezelf (13)

121. Verkies je weleens je werk boven de liefde?

Natuurlijk. Liefde is zoveel belangrijker dan werk.

122. Waarvoor ben je je ouders dankbaar?

Voor de goede opvoeding die ik gekregen heb.

123. Zeg jij altijd wat je denkt?

Neen. Dat hoeft ook niet, vind ik. Niet iedereen hoeft altijd te weten wat ik denk. Ik vind het niet moeilijk mijn mening voor mezelf te houden.

124. Heb je vaak de tv aan zonder dat je kijkt?

Neen. Ik heb daar een vreselijke hekel aan. TV als bewegend behang… gruwelijk. Er hoeft ook niet altijd muziek aan, er hoeft niet altijd achtergrondlawaai te zijn. Het mag ook al eens stil zijn. Ik ben graag alleen met mezelf.

125. Welk oud zeer heb je? (een oud verdriet)

Pijn in mijn rug door scoliose. (I know, I know, een oud verdriet, dat is geen oud verdriet, maar de vragen liggen me niet echt vandaag, ik wil het niet over oud verdriet hebben, dat vergeet ik liever)

126. Wat koop je van je laatste tien euro?

Ik ga naar de kringloopwinkel en zoek daar iets leuks uit. Of twee of drie of vier leuke dingen, dat heb je daar dan wel voor 10 euro.

127. Word je snel verliefd?

Neen.

128. Waar denk je aan voordat je in slaap valt?

Ik lees tot ik in slaap val. En dan schiet ik weer wakker, voel me mottig, zet mijn e-reader terug aan, en lees weer tot ik in slaap val. En dan schiet ik weer wakker, voel me mottig, zet mijn e-reader terug aan, en lees weer tot ik in slaap val. Rinse, lather, repeat.

129. Wat is je favoriete dag van de week?

Vrijdag. Vrijdag houdt de belofte van het weekend in.

130. Wat is je grootste overwinning?

Och ja, wat is een overwinning. Zei ik al dat de vragen me niet liggen vandaag? Het was een worsteling om hier toch nog een ietwat attractief tekstje van te maken. Waarin ik niet geslaagd ben, maar het is toch al beter dan mijn eerdere pogingen.

Lieke startte het, ik vond het bij NerdyGeekyFanboy, vele bloggers begonnen ermee, Sara doet het ondertussen ook, en ik nu ook. Elke dinsdag 10 vraagjes beantwoorden. Vast rubriekje.

Verwante Berichten:

Zeg het eens?

%d bloggers liken dit: