Vaste rubriek op zaterdag: week in beeld. Een greep uit de telefoonfoto’s die ik maakte van zaterdagochtend tot vrijdagavond. Soms eens een foto door Meneertje Mertens. Soms eens een foto met de Nikon. Maar vooral foto’s van mijn telefoon.

Ik ben nog altijd redelijk passief en maak weinig foto’s met mijn telefoon. Deze week dus foto’s van 2 dagen. Ik moet eens voor wat meer variatie zorgen. Maar er zijn Lili-foto’s!

In de week ervoor was het supporteren voor de Binckbanktour ons goed bevallen. Zo weer in de koers zijn, het deed deugd. Dus planden we op zondag een bijkomend koers-uitstapje.

’s Ochtends vroeg vertrokken we naar de Lacs de l’Eau d’Heure in Henegouwen, een plek waar ik al langer eens heen wilde wegens dat het er zeer mooi uitzag. En dat het mooi was!

We vonden een plekje langs de baan, op een parking niet ver van het water. Er kon dus een wandelingetje naar het water af. En foto’s, veel foto’s, met de Nikon.

We liepen er onder de brug door

op een mooi voet- en fietspad door het bos en langs het water.

Daarna trokken we terug naar de kant van de weg, om op de koers te wachten. Kijkt hoe content Meneertje Mertens is als hij op de koers wacht!

Wachten op de koers, dat gaat zo.

We zaten op de lus net na de start, en zagen de renners twee keer passeren. Maar dit zijn gewoon de twee bejaarde seingevers.

Het was daar wel een beetje onderkomen.

Daarna reden we naar Geraardsbergen, waar we ons op de lokale lus posteerden en de renners nog eens drie maal zagen passeren. Het was er ook weer erg mooi.

Er was een vreemd monument.

Het was er niet echt warm, en winderig, maar we hadden een heerlijke dag.

Op donderdag kwam ons zalig klein juffrouwtje energiebommetje ons vervoegen. Een wervelwind door ons huis. Dan moeten de schoenen uit:

Ze at een banaan.

Een wat?

Banaaaaaaaaaaaaaaaaaaan!

Ze wervelt zo door het huis dat je van deze foto’s krijgt:

Ze speelde zoals naar gewoonte telefoon met het bakje van de lichten.

Ze prutste aan de dozen van oma, dat mag niet! (het totje says it all)

En er waren stickers (nog van voor de vakantie, voetbalstickers, moeha), dus die moesten geplakt worden.

A good time was had by all 🙂

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

Zeg het eens?

%d bloggers liken dit: